Šodienas redaktors:
Krista Garanča
Iesūti ziņu!

"Slavenības uz oglēm": Pipars (3)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem, kā zināms, ir ugunskura un uz grila cepta ēdiena smarža, kas vilina no kaimiņu pagalma. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku pie dabas krūts, malkojot alu un klāt piegraužot svaigu gurķīti? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā atpazīstamiem ļaudīm? TVNET rubrikā “Slavenības uz oglēm” aicinājām ar savu recepti dalīties Latvijā jaunāko kulinārijas blogeri - 14 gadus veco Roju jeb Piparu!

Pipars gatavošanai izmantoja maltu liellopa gaļu, burgeru maizītes, prošuto, bekonu, sieru, piparu maisījumu, eļļu, sīpolu, tomātu, salātlapu, marinētu gurķīti, jaunos kartupeļus, sāli, kā arī "Spilvas" barbekjū un tomātu mērci. Kāds bija gala rezultāts - uzzini video!  

Foto: Pipars gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

Pirmajā epizodē ar savu vasaras garšu dalījās mūziķis un skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." vadītājs Jānis Bukums.  

Uz augšu