Nosaukti lielākie seriālu ļaundari

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Seriāla "Troņu spēle" (Game of Thrones) pēdējās sezonas kadri
Seriāla "Troņu spēle" (Game of Thrones) pēdējās sezonas kadri Foto: HBO/publicitātes

Britu izdevums "The Independent" sastādījis sarakstu ar 35 lielākajiem seriālu pasaules ļaundariem. Sarakstā augšgalā atrodama HBO seriāla "Troņu spēle" ("Game Of Thrones") viena no spilgtākajām varonēm - aktrises Līnas Hīdijas (Lena Headey) atveidotā Serseja Lanistera.

"The Independent" raksta, ka Sersejas Lanisteras parādīšanās kadrā "liek nervozēt pašiem emocionāli noturīgākajiem skatītājiem".

Serseja daudzējādā ziņā ir apstākļu sakritības upuris, tos radīja viņas tirāniskais tēvs, piespiežot bez mīlestības salaulāties ar alkoholu mīlošo karotāju Robertu Barateonu. Taču viņas pārliecība, ka jebkura cietsirdība savu dēlu un meitu vārdā ir attaisnojama, noved pie visu trīs bērnu nāves šajā sāgā.

Game of Thrones
Game of Thrones Foto: kadrs no seriāla

2. vietā šajā neliešu topā Džims Feners no britu seriāla "Sliktās meitenes" ("Bad Girls"). Feneru atveido aktieris Džeks Eliss (Jack Ellis). Neskatoties uz to, ko policists Feners strādā sieviešu cietumā, viņš esot tikpat liels noziedznieks kā ieslodzītās.

Džims Feners no britu seriāla "Sliktās meitenes" ("Bad Girls")
Džims Feners no britu seriāla "Sliktās meitenes" ("Bad Girls") Foto: publicitātes

3. vietā Baltars (atveido Džeimss Keliss) no seriāla "Battlestar Galactica". Daudzi diskutē vai tiešām šis varonis jāliek ļaundaru kategorijā, taču viņa vēlme nodot cilvēci, lai tikai izdzīvotu, ir spēcīgs arguments.

Baltars
Baltars Foto: publicitātes

Vēl pirmajā desmitniekā iekļuvuši tādi ļaundari kā narkobarons Gustavo Frings no seriāla "Breaking Bad", maniakālais Džips Rozeti no seriāla "Boardwalk Empire" u.c.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu