Laimas Vaikules festivālā uzstāsies Sergejs Lazarevs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sergejs Lazarevs
Sergejs Lazarevs Foto: AP/Scanpix

Sergejs Lazarevs, viens no pazīstamākajiem Krievijas popmūziķiem, divkārtējais Eirovīzijas trešās vietas ieguvējs, piedalīsies starptautiskajā mūzikas festivālā “Laima Rendezvous Jūrmala”, kas Dzintaru koncertzālē šogad notiks no 18. līdz 21. jūlijam, ziņo festivāla producente Elita Mīlgrāve.

“Patīkami redzēt, kādi dalībnieki pulcējas uz festivāla piecu gadu jubileju: visskaistākie un neticami talantīgi,” uzsver festivāla radītāja Laima Vaikule. Pēc viņas stāstītā, dziesmu, ar kuru Sergejs Lazarevs ieguva augsto trešo vietu Eirovīzijā Telavivā, apmeklētāji koncertzālē varēs dzirdēt dzīvajā izpildījumā un Laimas festivāla orķestra pavadījumā. Tiek solīta dziedātāja dalība spilgtos un neierastos, šim festivālam tik raksturīgos duetos. “Eirovīzijā Sergejs ir uzstājies jau divas reizes, bet uz festivālu “Laima Rendezvous Jūrmala” atbrauks pirmo reizi, un tas ir jauns izaicinājums,” ar smaidu saka Vaikule.

Sergejs Lazarevs – ne tikai dziedātājs, bet arī teātra un kino aktieris, televīzijas pārraižu vadītājs, populārās grupas “Smash” bijušais dalībnieks. Prēmijas “Zelta gramofons” laureāts Krievijā; viens no pārdotākajiem izpildītājiem Krievijā. Kvalitātes paraugs Lazarevam ir amerikāņu estrāde, lielākā daļa mākslinieka dziesmu skan angļu valodā. 2012. gadā Lazarevs paplašināja sava repertuāra valodu spektru ar ukraiņu valodu, duetā ar Ani Loraku izpildot Ukrainas grupas “Okean Eļzi” pazīstamo dziesmu “Es nepadošos bez cīņas”. Kopā ar Laimu Vaikuli 2013. gadā dziedātājs piedalījās populārajā televīzijas projektā “Universālais mākslinieks”.

Jau agrāk tika ziņots, ka “Laima Rendezvous Jūrmala 2019” uzstāsies Valērijs Meladze, Nino Katamadze un Lolita.

Precīzāku mākslinieku – šā gada festivāla dalībnieku – sarakstu organizatori publiskos, sākot ar maija beigām. Atgādinām, ka festivāls notiks jau piekto reizi, no 18. līdz 21. jūlijam. Jubilejas sezona būs visspožākā: četrās koncertu dienās uzstāsies iepriekšējo festivālu visspilgtākie mākslinieki.

Laimas Vaikules radītais spilgtais, izsmalcinātais un romantiskais festivāls katru gadu jūlijā uz Jūrmalas skatuves pulcē vispieprasītākās estrādes zvaigznes, kā arī leģendārus pasaules mūziķus un jaunos aktuālos izpildītājus. Katru gadu pasākumu vēro vairāk nekā 100 miljoni skatītāju visā pasaulē. Sīkāka informācija un biļetes šeit.

Foto: festivāla “Laima Rendezvous Jūrmala” aizkulises

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu