Jānis Skutelis par tēvu kļuvis 18 gadu vecumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Skutelis
Jānis Skutelis Foto: Edijs Pālens/LETA

Komiķis Jānis Skutelis intervijā izdevumam "Klubs" pastāstīja, kā atminas laiku, kad pirmo reizi kļuva par tēvu. Tas notika 18 gadu vecumā. 

"Ja tev 18 gadu vecumā piesakās bērns, tas visdrīzāk nav plānots. Es minu. Precīzi šo apgalvojumu neesmu pārbaudījis. Kļūt par tēvu tik agrā vecumā nav pats vieglākais ceļš, ņemot vērā, ka tev ļoti agri un ātri jāsaprot, kā darbojas pasaule," atklāj Skutelis.

Viņš turpina: "Līdz tam mans vienīgais pienākums bija pamosties un apmeklēt skolu, bet turpmāk pašam vajadzēja kādu modināt, nopelnīt naudu un plānot savu dienu. Es biju jauns, man gribējās ballēties, taču man nebija laika dirsties. Vajadzēja ātri mācīties dzīvot. Visi šie apstākļi garantēja divas lietas – sirmus matus un arī pieredzi."

Komiķis uzskata, ka vecākiem ir jābūt ļoti pacietīgiem, un pats atzīst, ka 18 gadu vecumā nebūt tāds nebija - bērni vairākkārt "dabūjuši norauties". 

Skutelim ir trīs atvases - dēls Aksels, kuram ir 19 gadi un divas meitas - 18 gadus vecā Beatrise un 13 gadus vecā Frīda. 

Pilnu sarunu ar komiķi iespējams izlasīt žurnāla "Klubs" maija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu