ISSP galerijā notiks drošības tēmai veltīta bērnu un ģimeņu diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
ISSP galerijā ģimeņu diena
ISSP galerijā ģimeņu diena Foto: ISSP

ISSP galerija Berga Bazārā aicina uz otro bērnu un ģimeņu dienu šo sestdien, 1. jūnijā, no plkst. 12.00 – 14.00. Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā notiks drošības tēmai veltīta radošā fotogrāfijas darbnīca, ko vadīs mākslas pedagoģe Nora Vrubļevska, iedvesmojoties no Martina Kollara izstādes “Ekskursija”. Ieeja – bez maksas.

Patlaban ISSP galerijā skatāma atzītā slovāku fotogrāfa Martina Kollara izstāde “Ekskursija” (Field trip), kas ir daļa no Rīgas Fotomēneša 2019 programmas. Kollars ilgstoši dzīvojis un strādājis Izraēlā, dokumentējot vienu no mūsdienu pasaules pretrunīgākajām ģeogrāfiskajām zonām un īpaši pievēršoties militarizācijas un drošības tēmai.

Martins Kollars
Martins Kollars Foto: publicitātes

Bērnu un ģimeņu dienā būs iespēja tuvāk iepazīties ar izstādi un piedalīties radošā un izzinošā aktivitātē mākslas pedagoģes Noras Austriņas vadībā. Tiks kopīgi meklētas atbildes uz jautājumiem: kā izskatās militārā klātbūtnē ikdienas dzīvē? Ko nozīmē drošība? Kas ir cilvēki, kas dienē militārajā dienestā? Kopā ar bērniem tiks veidotas nelielas fotogrāmatas par drošības tēmu, izmantojot mākslinieka fotogrāfijas no Izraēlas. Darbnīcā būs iespējams apgūt grāmatu siešanu vienkāršajā franču dūriena tehnikā.

Aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem visdažādākajos vecumos. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama, iespējams ierasties jebkurā laikā no 12.00 - 14.00. 

ISSP adrese: Marijas iela 13 k-3, Berga Bazārs.

Biedrība ISSP jau 12 gadus darbojas laikmetīgās fotogrāfijas jomā, veidojot aktīvu fotogrāfijas vidi Latvijā, izglītojot jauno Latvijas fotogrāfijas autoru paaudzi un veicinot starptautisku apmaiņu. Līdz ar jaunās telpas atklāšanu Berga Bazārā, ISSP sevi piesaka kā nozīmīgu pieturas punktu Rīgas kultūras kartē – vienīgo laikmetīgajai fotogrāfijai veltīto telpu Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu