Armands Simsons sociālajos tīklos publisko mīlestības vēstuli sievai (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

TV personība, pasākumu vadītājs un daudzbērnu ģimenes tētis Armands Simsons savu un sievas saderināšanās gadadienu atzīmējis ar publisku atzīšanos mīlestībā, veltot savai izredzētajai un četru bērnu mātei rūpīgi pārdomātus un sirsnības pilnus vārdus.

“Viņu es iemīlēju jau skolā. Lai arī es viņai nepatiku, jo tikai tāpēc, ka nezin kāpēc, jau tad sāka vārīties kaut kāda ķīmija, kas sāka ražot taureņus. Jau tad gribēju, lai viņa ir mana un mums ar viņu kaut kas sanāk. Vai varēju iedomāties, ka mums sanāks un izveidosies pats svarīgākais, kas starp diviem cilvēka bērniem var izveidoties - ĢIMENE!? Laikam jau jā. Jo ļoti viņu gribēju par savu! Par savu mīļāko, draugu, sievu, sievieti, bērnu mammu, atbalstu un soģi, rāmjos turētāju un savas dzīves veidotāju. Ļoti gribēju.

Mūsu dzīvē nav tikai baltie klavieru taustiņi, jo spēlējot tikai pa baltajiem neviena skaista melodija neskan pietiekami skaisti!

Mēs mīlam, priecājamies, raudam un ienīstam. Ejam gulēt un ceļamies kopā, dienām nerunājam un viens otru esam gatavi nožmiegt. Bet tā jau ir tā melnbalto klaviertaustiņu skanēšanas burvība, kas pāri visam skan mīlestībā. Pirms 15 gadiem es jautāju un viņa teica JĀ. Vai es to jautātu viņai arī šodien!? Jā, jā, jā. Jo arī šodien, gluži tāpat kā pirms 15, pirms 24 gadiem, kad pēc disenes, pavadot viņu uz autobusa pieturu, devu viņai buču, cerot saņemt atbildi uz lūpām, bet saņēmu pretim “tikai” vaigu, gribu viņu sev, lai viņa ir man.

Mīlu Tevi, Iveta Simsone, laikam jau par visu vairāk uz šīs pasaules, jo ar Tevi sākos un esmu es, ar Tevi man ir tas, kas ir mums, ar Tevi esam mēs.

Zinu, ka saku Tev to katru dienu un brīžiem pārāk daudz un pārāk uzmacīgi, bet Tavas burvju zālītes strādā un liek man Tevi mīlēt, gribēt un sniegties pēc bučas uz lūpām katru jaunu mīļu dienu. Še Tev mana roka, še Tev mana sirds, vai tas ir tas, ko gaidi!? Vai vecais, labais flirts!? Ejam tālāk - mūsu taureņi joprojām ir mūžam jauni un vicina spārnus katru reizi kā pirmo. Mīlu Tevi! Un, lai dzirkstī šodien, rīt un vienmēr! Ja!?” raksta Simsons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

Kā zināms, abi kopā audzina četras meitas. Uz jautājumu, vai abi plāno arī piekto atvasi, viņš sociālajā tīklā “Instagram” atbildēja šādi: “Man šķiet, ka šī jau ir superkomanda!”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu