Dziedātāja Alise Haijima piedzīvojusi košas pārmaiņas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/alise_haijima/

Šovā “X Faktors” iepazītā japāņu izcelsmes dziedātāja Alise Haijima sagādājusi pārsteigumu faniem, mainot savu matu krāsu no brūnas uz rozā.

“Agrāk bija tik ļoti bail eksperimentēt ar saviem matiem. Nespēju noticēt, ka tagad jau esmu tikusi līdz tādam līmenim, ka izlēmu krāsot rozā!

Kā vasara nāk, tā gribas ko krāsainu un svaigu.

Daudziem var patikt, var arī nepatikt, kāda starpība? Man patīk! Nebaidāmies ar sevi eksperimentēt,” raksta daiļava.

“Tev piestāv”, “Ļoti smuki!”, “Wow!” komentē viņas talanta pielūdzēji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAIJIMA MUSIC Official (@alise_haijima) on

Kā zināms, dziedātāja aprīlī nāc klajā ar jaunu singlu “Es meklēju”: “Dziesmas galvenais vadmotīvs ir sevis meklēšana – dziesmā un arī dzīvē es nemitīgi meklēju sevi. Meklēju savu ceļu, savu tēlu, savu īsto “es” . Liriskais “es” dziesmā stāsta par manu apjukumu un iestrēgšanu kādā konkrētā dzīves posmā, un nespēju virzīties uz priekšu - stāvu strupceļā. Stāvēšana strupceļā izraisa negatīvus apstākļus, negatīvas domas, kam arī es esmu izgājusi cauri. Es meklēju pati sevi, jo bez sava “es” nevar nemaz sev radīt ceļu. Prieks, ka esmu atradusi savu īsto dzīves ceļu!”

Runājot par nākotni, Alisei ir mērķtiecīga: “Es vēlos izdot albumu, tūrēt pa Latvijas pilsētām, uzstāties Japānā kādā pasākumā un apstaigāt Japānu kopā ar savu menedžerīti Vivitu. Sākt ar Latviju, tad iekarot Japānu un Eiropu!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu