Edavārdi izdod jaunu singlu "Bēdīgs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Edavārdi
Edavārdi Foto: Kārlis Dambrāns

Trešdien, 26. jūnijā reperis Edavārdi (Eduards Gorbunovs) laidis klajā savu ceturto šā gada singlu “Bēdīgs”. Paralēli darbam studijā, mākslinieks turpina uzstāties visur, kur vien ir atrodams vismaz viens mikrofons un pāris skandu.

Jau šonedēļ Edavārdi būs sastopams festivālā "Lampa", diskusijā par repa kultūru, kā arī jauniešu sporta festivālā Jaunolainē. Jūlijā reperis kāps uz vairākām skatuvēm kopā ar fanka grupu “Very Cool People”, Kristīni Prauliņu un ansi ar koncertprogrammu “Pa apli”.

“Tikai nepārprotiet – es neesmu visu laiku bēdīgs. Neviļus ir sanācis tā, ka lielākā daļa šogad izdoto dziesmu ir ar diezgan melanholisku noskaņu un tas pavisam noteikti nav ar īpašu nolūku. Cik ilgi tas tā turpināsies – to es nemāku teikt. Vienīgais, ko es zinu – ir tas, ka es turpināšu no sava prāta džungļiem iznest ārā jaunas dziesmas,” par savām sajūtām izsakās pats Edavārdi.

“Bēdīgs” pavadījumu radīja latviešu bītmeikeris NiklāvZ. Basa līnijas autors ir Toms Kursītis, savukārt flautu un klavieres iespēlēja Alise Golovacka. Par skaņdarba ierakstu un skaņas apstrādi parūpējās rolands če. 

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu