Erotisko bestselleru autore Račko dalās ar karstu jūras malā uzņemtu foto (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no instagram.com/racko.karina/

​Daiļā un talantīgā pašmāju zobārste un erotisko dižpārdokļu autore Karīna Račko, kura iekarojusi Latviju ar grāmatām "Saplēstās mežģīnes", "Debesis pelnos" un "Samaitātā", dalījusies ar pikantu foto, kurā redzama spilgtā, seksīgā bikini, jūsmojot par savu iemīļotāko atpūtas vietu - Saunragu.

“Mana visīstākā vasara ir šeit, kur tukšā liedagā smaržo pēc jūras sāls, priežu sila un pilnīga, absolūta miera, kur liepu paēnā ieritināties šūpuļtīklā un lasīt grāmatas, kas rakstīšanas posmā sakrājušās pamatīgā kaudzē, kur puspiecos no rīta brist caur miglas ieskautu, gandrīz sirreāli skaistu pļavu uz pludmali, lai vērotu, kā horizontu iekrāso saullēkts, bet vakaros sēdēt zem zvaigznēm un klausīties, cik maģiski visapkārt skan daba un piekrastē šalc viļņi. Mana sirdsvieta,” to apraksta autore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karīna Račko (@racko.karina) on

Kā jau ziņots, Račko ir beigusi darbu pie ceturtā erotiskā romāna, kurš varētu nākt klajā jau šogad.

"Epilogs. Pēdējais vārds, pēdējais punkts. Degoši pirkstgali no neskaitāmām intensīvas rakstīšanas stundām, saviļņojums un smeldzes kamols kaklā, jo kāds posms atkal noslēdzies, pēdējā lappuse aizšķirta. Ceturtās grāmatas manuskripts pabeigts. 

Stāsts nebūs tāds, kā esat gaidījuši.

Tomēr zinu - tajā būs viss, ko vēlaties. Un rudens nav aiz kalniem..." rakstīja Račko, liekot noprast, ka grāmatnīcu plauktos jaunā grāmata varētu nonākt jau pēc pāris mēnešiem. 

Kā komentāros atklāja Račko, grāmatai jau ir tapis arī nosaukums, taču publiski tas tiks izziņots vien tuvāk rudenim. 

Rakstniece intervijā ar TVNET šā gada pavasarī pastāstīja, ka viņa ir izaugusi no Pelnrušķītes tipa scenārijiem: "Man ir svarīgi, lai stāsts, pie kura strādāju, aizrautu mani pašu, lai radošais process būtu interesants, līdz ar to pieļauju, ka tēmas, par ko vēlēšos rakstīt, laika gaitā nepārtraukti mainīsies. Šobrīd mani saista nestandarta attiecību modeļi un varoņi ar komplicētu iekšējo pasauli, jūtu ķīmija, cilvēka psiholoģiskā tumsa, noslēpumi, bailes, ilgas, vājības. Atejot no kategorijām „melns” un „balts”, ir daudz lielāks izaicinājums izprast un izskaidrot psihes līkločus, attaisnot motīvus un, par spīti iemesliem tēlu nosodīt, tik un tā likt lasītājiem viņu iemīlēt.

Ceturtās grāmatas pamatā būs ļoti kaislīgs un sāpīgs jūtu stāsts. Arī šis darbs piederēs erotiski romantiskajam žanram, un esmu pārliecināta – tās emocijas, kas uzrunājušas manus fanus iepriekšējās grāmatās, noteikti būs atrodamas arī šajā.

Starp citu, varu atklāt kādu intriģējošu detaļu, kas padara šā darba tapšanas procesu atšķirīgu no iepriekšējiem – šobrīd manā prātā ir divi iespējamie stāsta atrisinājuma un nobeiguma scenāriji ar atšķirīgu morāli, un es vēl neesmu pārliecināta, kuru no abiem izvēlēšos. Rīkošos tāpat kā vienmēr – rakstot ļaušos savām sajūtām."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu