Paula Freimane: "Ir blogeri, kuriem ir vienalga, ko viņi reklamē, ka tik nauda" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no instagram.com/paolafreeman/

Fitnesa modelei un trenerei Paulai Freimanei sociālajā tīklā "Instagram" seko 83 tūkstoši cilvēku, kas vēlas smelties iedvesmu no viņas. Intervijā ar žurnālu "Ieva" viņa atklāja, ka pret dažādu produktu reklamēšanu izturas ļoti kritiski un nedara to tikai naudas dēļ. 

"Ir blogeri, kuriem ir vienalga, ko viņi reklamē, ka tik nauda. Es esmu ļoti izvēlīga. Man ir princips, kuru nepārkāpju, – nereklamēšu to, ko pati nelietotu.

Nesen man piedāvāja sadarbību milzīgs uzņēmums, kas ražo saldos gāzētos dzērienus. Teorētiski varētu ļoti labi nopelnīt. Bet es netaisos saviem sekotājiem melot, ka es to dzeru.

Nedrīkstu jaunām meitenēm stāstīt, ka limonādes, lai arī mazkaloriju, ir baigi labās. Tā ir pilnīga ķīmija un neveselīgi. Man ir svarīgi dalīties savā pieredzē. Esmu uz savas ādas izmēģinājusi ļoti daudz, tāpēc varbūt varu kādai meitenei kaut ko aiztaupīt," viņa atzina.

Kā jau ziņots, šopavasar Freimane atklāja, ka strādā pie savas pirmās pavārgrāmatas, kurā būs iekļautas tikai veselīgas receptes.

Viņa izdevumam pavēstīja, ka grāmata tiks izdota rudenī un viņas nākamais mērķis ir veselīgas ēdināšanas vietas atvēršana Rīgā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu