Eilands jau atkal piesola Breidakam prāvu summiņu par publisku amizēšanos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis Ralfs Eilands un Radio SWH personība Kaspars Breidaks pēdējā laikā pasākuši viens otru izaicināt uz dažādām asprātībām, piesolot prāvu naudas summiņu. Šoreiz Eilands izaicinājis Breidaku uzdziedāt kādu deviņdesmito gadu mīlas balādi. 

Eilands vietnē "Twitter" uzrunāja Breidaku, sakot: "Manuprāt, tev tāda mierīga dzīve tagad, tāpēc... 100 EUR no manis, ja šīs dienas laikā ievietosi te, "Facebook" un "Instagram" video ar sevi dziedam šo dziesmu ["Sixpence None The Richer" - Kiss Me - red.]. Vārdus var lasīt no lapas. Vēlu veiksmi!"

Breidaks īsi pirms pusnakts atbildēja Eilandam, un kārtējo reizi nopelnīja 100 eiro!

Kā zināms, publiskie izaicinājumi sākās "Supernovas" atlases laikā, kad Breidaks izaicināja Eilandu pēc Samantas Tīnas priekšnesuma pateikt "2009. gads piezvanīja - viņš grib savas džinsas atpakaļ." Par šī izaicinājuma izpildīšanu Eilands saņēma 50 eiro.  

Eilands nepalika atbildi parādā un izaicināja Beidaku Radio SWH ēterā pateikt frāzi: "Mani sauc Kaspars Breidaks un man dzīvē svarīgas ir trīs lietas — slava, nauda un vecenes." Par šo Breidaks tika pie 100 eiro. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu