Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Hutena: Kailums "Troņu spēlēs" bija nomācošs. To mazināja #MeToo kustība (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
 Kerisa van Hutena seriālā  «Troņu spēle»
Kerisa van Hutena seriālā «Troņu spēle» Foto: Ekrānuzņēmums

Nīderlandiešu aktrise Kerisa van Hutena (Carice van Houten, 42), kura populārajā kanāla HBO seriālā "Troņu spēle" (Game Of Thrones) atveidoja gaismas priesterieni Melisandru, atzinusi, ka sākumā daudz filmējusies seriālā kaila un tas bijis izaicinājums. 

42 gadus vecā aktrise tagad atzīst, ka viņa varēja šajā jautājumā būt uzmanīgāka un tagad, kad seriāls ir noslēdzies, uzdod sev jautājumu - vai visas atkailināšanās epizodes bija nepieciešamas?

Kad seriālā ienāca Melisandras varone, aktrise uz ekrāna bieži bija redzama kaila, līdzīgi kā kolēģe Emīlija Klārka (Emilia Clarke).

Sarunā ar izdevumu "Deadline" viņa saka, ka "filmēties kailai nebija viņas mīļākā nodarbe".

Kerisa van Hutena seriālā «Troņu spēle»
Kerisa van Hutena seriālā «Troņu spēle» Foto: Ekrānuzņēmums

"Filmā "Black Book" es piedzīvoju kailumu filmēšanas laukumā," viņa stāsta par savu pirmo pieredzi. "Nīderlandieši šajā ziņā ir diezgan atvērti, mums ir vieglāk, taču nekad nav komfortabli būt vienam kailam filmēšanas laukumā."

Aktrise atzīst, ka sieviešu tiesību globālā kustība #MeToo būtiski ietekmēja seriāla producentu uzskatus un kailskati "Troņu spēlēs" tika samazināti.

"Tas arī parādīja, ka kailums nav nepieciešams," viņa secina.

Sibela Kekili seriālā "Troņu spēle"
Sibela Kekili seriālā "Troņu spēle" Foto: Ekrānuzņēmums no filmas
Game of Thrones
Game of Thrones Foto: kadrs no seriāla

Aktrise atklāj, ka kailskati bija iemesls, kāpēc viņa noraidīja Anastasijas Stīlas lomu erotiskajā grāvējā «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas»).

"Pēdējā reize, kad biju kaila uz ekrāna, bija sen, taču šis jautājums man tiek uzdots atkal un atkal, jo esmu sieviete. Tas ir kaitinoši, esmu no tā nogurusi, jo es to nedarīju tāpēc, lai kāds varētu blenzt uz manām krūtīm, bet filmas varoņa dēļ," viņa sūdzas.

Atgādinām, ka seriāla pēdējo sēriju HBO platformās tiešraidē noskatījās 19,3 miljoni cilvēku, tā uzstādot jaunu HBO satura skatījumu rekordu. Latvijā seriāls skatāms LMT mājas viedtelevīzijā.

Foto: Seriāla "Troņu spēle" (Game of Thrones) pēdējās sezonas kadri

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu