Anda Čakša par bērna laišanu pasaulē pēc 40: “Savā ierastajā apģērba izmērā vairs neietilpu”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

​Sarunā ar žurnālu “Ieva” bijusī veselības ministre, Saeimas deputāte Anda Čakša (44) atklāja, kā viņas ķermenis atguvies pēc dzemdībām pērnā gada ziemā.

“Pēc meitiņas piedzimšanas – viņa ir mans trešais bērns –, vielmaiņa acīmredzot nebija vairs tik ātra kā jaunībā. Savā ierastajā apģērba izmērā vairs neietilpu, tāpēc sāku skaitīt kalorijas. To darīju, izmantojot lietotni “Lose it”. [..] Rezultāti bija labi, bet ne ļoti ātri. Tas, par ko esmu pārliecinājusies, – ja neesi apmierināta ar savu ķermeni, dari kaut ko. Bet neceri uz ātru rezultātu. Ja kāds tādu sola, netici un nemaz nemēģini. Nenoliedzu, ir diētas, kas atnes ātrus rezultātus, bet arī sabojā vielmaiņu, un vēlāk svars atgriežas ar uzviju,” tā politiķe.

Viņa piebilda, ka viņas svara pieaugšanu ļoti ietekmē arī stress un neizgulēšanās, jo tad griboties ēst vairāk, kā nepieciešams.

Kā zināms, 2018. gada 5. janvārī ministre salaulājās ar mīļoto vīrieti, otolaringologu Ivo Tēraudu, un meitiņu Annu laida pasaulē jau 21. janvārī.

Šis ir pāra pirmais kopīgais bērns, bet Čakšai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli - Andrejs Pūce un Eduards Vītoliņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu