Plikumu fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs pārsteidz ar paziņojumu, ka tagad bildēs kāzas (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: sokolovstudio.com/aleksandrs-sokolovs/

​Pašpasludinātais seksa eksperts un fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs šovasar izlēmis, ka profesionālai erotisku kadru iemūžināšanai jāpievieno arī kāzu fotogrāfa pakalpojumi un jāzaudē “kāzu nevainība”.

“Iespējams, es tagad jūs nedaudz pārsteigšu. Vienmēr biju domājis, ka kāzas fotografē tikai iesācēji kaut kādi, kuri tikko iemācījušies kameru turēt rokās. Jo normāls, profesionāls fotogrāfs strādā vai reklāmā, vai ar žurnāliem.

Vienmēr smējos un ņirgājos par kāzu fotogrāfiem un domāju, ka kāzas "nu nekad, nekad". Bet es izteikti jūtu, cik dzīve ir īsa.

Tāpēc gribu sevi pamēģināt citā ampluā. Un... Man ir ideja pafotografēt kāzas. Man ir absolūta kompozīcijas izjūta. Es kā fotogrāfs jau esmu sasniedzis tādu līmeni, ka varu neizmantot fotošopu. Gandrīz visas manas bildes, kuras jūs redzat, ir bez apstrādes. Man ir nereāli viegli atrast labu emocionālu kontaktu ar cilvēkiem. 90% pāru, kuri nāk fočēties, fotosesija beidzas laimīgi. Tāpēc es neredzu šķēršļus, kāpēc es nevarētu uztaisīt ideāli skaistas kāzu bildes!” paziņoja Sokolovs.

“1000 eur? Varbūt uz zemes derētu nolaisties? Pašvērtējums, protams, ir laba lieta, bet ne tādās devās,” sašutis kāds komentētājs. Sokolovs nav palicis atbildi parādā tiem, kam viņa pakalpojumi pirmajām reizēm liekas par dārgu: “Vai pirmais sekss ar nevainīgu prostitūtu būs bezmaksas? Diez vai.”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu