Pāvilostā turpinās mūzikas un mākslas festivāls "Zaļais stars"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jau sesto gadu pēc kārtas 26. un 27. jūlijā festivāls „Zaļais stars” aicina ikvienu baudīt Pāvilostas atmosfēru, zvilnot pludmalē, dodoties pastaigā cauri mājīgajām pilsētas ielām un malkot atsvaidzinošu dzērienu vietējās kafejnīcās, kā arī baudīt latviešu mūziku Sakaslejas baznīcas vasaras nakts koncertā un dejojot līdz rītam Pāvilostas pludmalē.

26. jūlijā turpināsies sen aizsākta tradīcija - plkst. 20 vasaras nakts koncerts Sakaslejas baznīcas dārzā. Tajā piedalīsies Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, diriģenta Romāna Vanaga vadībā, Antra Stafecka, Gints Grāvelis, Evita Zālīte un ansamblis, Pāvilostas jaunieši kā arī daudzi citi. 

27. jūlijā no 14:00 līdz 22:00 ikviens interesents varēs atrast sev ko piemērotu Dzintara ielas amatnieku tirdziņā. 

Plkst. 22 Pāvilostas pludmalē festivāla lielkoncertā uzstāsies: Grupa „Triānas parks”, Normunds Jakušonoks un tipa orķestris, Jānis Bukums, Normunds Rutulis, Etnoprieka grupa "Ogas", grupa „Montana”,  Sub Scriptum u.c.

Vakaru vadīs Gints Grāvelis.

"Zaļais stars"
"Zaļais stars" Foto: publicitātes

Papildus informāciju meklē festivāla mājas lapā un festivāla Facebook lapā. Biļetes pieejamas visās „Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās kā arī www.bilesuparadize.lv.

Foto: Aizvadīts pirmais U.Marhileviča mūzikas un mākslas festivāls "Zaļais stars".

Bērniem līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja festivāla lielkoncertā bez maksas. Bērniem un jauniešiem no 8 gadiem līdz 14 (ieskaitot) iepriekšpārdošanā un lielkoncerta norises vietā iespējams iegādāties "bērnu biļeti" par 7 eur (pie ieejas lūdzu uzrādiet jebkuru vecumu un identitāti apliecinošu dokumentu - skolēnu apliecība, pase, ID karte u.c.); 

Jauniešiem no 15 gadiem un pieaugušajiem biļetes iepriekšpārdošanā - 10 eur,  lielkoncerta norises dienā 15 eur. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu