Mūziķis Jānis Aišpurs uz festivālu "Summer Sound" ieradies ar helikopteru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Lai paspētu teju divās vietās būt vienlaicīgi, Jānis Aišpurs 2. augustā uz Liepājas pludmalē notiekošo festivālu “Summer Sound” ieradās ar helikopteru no Rīgas, kurā grupas “The Sound Poets” līderim bija uzstāšanās šaurākā klausītāju lokā. Pabeidzis savu uzstāšanos Rīgā, viņš septiņu minūšu laikā tika nogādāts līdz helikopterim un tālāk ar to līdz Liepājai. Lidojums no Rīgas uz Liepāju ar helikopteru vidēji ilgst 40 – 50 minūtes, kamēr ar automašīnu nokļūšana Liepājā aizņem apmēram divas ar pusi stundas.

Izmetot slaidu loku virs festivāla teritorijas un piezemējoties netālu no tās, Jāni Aišpuru taisnā ceļā “Aldara” skatuves aizskatuvē nogādāja festivāla organizatoru komanda. Pats Jānis neslēpa sajūsmu par šo gana ekskluzīvo nokļūšanu festivālā “Summer Sound” un piebilda, ka šī ir unikāla pieredze, kas iespējams dzīvē notiek tikai vienreiz.

Pēc ierašanās festivālā Jānis kopā ar grupu “The Sound Poets” kāpa uz otras lielākās festivāla skatuves, lai vairāku tūkstošu klausītāju priekšā izpildītu iecienītākās un jaunākās grupas dziesmas.

Tikmēr festivālā “Summer Sound” pilnā sparā rit otrā diena, kurā gaidītākie mākslinieki ir "Bermudu divstūris" un čigānu panka karaļi "Gogol Bordello", kā arī Jānis Stībelis, Ozols, "Very Cool People", ansis, "Carnival Youth" un daudzi citi. 

Foto: Ieskats festivāla "Summer Sound" pirmās dienas ballītē

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu