"Fox News" aicina kantri zvaigzni nerunāt par politiku: "Vienkārši dziedi!" (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Keisija Masgreivsa
Keisija Masgreivsa Foto: twitter.com/KaceyMusgraves/publicitātes

Pēc nesenākajām traģiskajām apšaudēm ASV, mūzikas festivālā "Lollapalooza" skarbus vārdus varasvīriem paudusi viena no amerikāņu kantri mūzikas lielākajām jaunajām zvaigznēm Keisija Masgreivsa (Kacey Musgraves). “Somebody Fucking Do Something,” ("Kāds, sasodīts, dariet kaut ko!") - ar necenzētiem vārdiem dziedātāja aicināja publiku pievienoties šim sauklim. Konservatīvais TV kanāls "Fox", protams, šo faktu nav palaidis garām. 

Kanālā "Fox News" pēc minētā festivāla un apšaudes, atsaucoties arī uz Masgreivsas ierakstu tviterī par automātisko ieroču postu, diktore Einslija Ērharta (Ainsley Earhardt) pauda neviltotu satraukumu - kur palikušas visas "foršās kantri zvaigznes".

Video: Keisija Masgreivsa festivālā "Lollapolooza"

Arī viņas studijas viesis Tods Steirns (Todd Starnes) pauž satraukumu, ka kantri mūzika aizvien vairāk pieslejas ASV liberāļu politikai.

"Kas notiek ar kantri mūziku? Viņa ir uz skatuves un sludina kaut ko par ieroču kontroli, bet kā ar viņas valodiņu?" jautā diktore dienā, kad no apšaudēm dažu dienu laikā miris 31 nevainīgs cilvēks.

Steirns šo problēmu paceļ vēl citā līmenī. Viņš apgalvo, ka kantri mūzikas fani nevēlas, lai viņu mūziķi runātu par politiku. 

"Dziedi! Tāpēc mēs maksājam labu naudu, lai dzirdētu tevi," viņš saka. Citiem vārdiem - izklaidē mūs!

Sižeta noslēgumā Steirns izvirza teoriju, ka patiesībā aiz šiem kantri mūziķu izgājieniem stāv liberālie mūzikas industrijas bosi.

Masgreivsa nav vienīgā no kantri mūziķiem, kas runā par ieroču kontroli. Līdzīgu viedokli pauduši Marena Morisa, Margo Praisa u.c.

Atgādinām, ka šā gada februārī tieši Masgreivsas albums "Golden Hour" "Grammy" ceremonijā atzīts par gada albumu.

Keisija Masgreivsa (Kacey Musgraves) saņem "Grammy" balvu par gada labāko albumu "Golden Hour"
Keisija Masgreivsa (Kacey Musgraves) saņem "Grammy" balvu par gada labāko albumu "Golden Hour" Foto: Reuters/ScanPix

Foto: Festivāls "Lollapalooza 2019".

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu