Šīrana jaunais albums jau ceturto nedēļu numur 1 Lielbritānijā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Eds Šīrans
Eds Šīrans Foto: @teddysphotos

Nesenā Rīgas viesa - dziesmu rakstnieka Eda Šīrana (Ed Sheeran) jaunais albums "No. 6 Collaborations Project" saglabājis 1. vietu Lielbritānijas albumu topa 1, vietā, ziņo "billboard.com".

"The Official Charts Company" dati liecina, ka albums, kuru 12. jūlijā, dienā, kad Šīrans uzstājās Lucavsalā, izdevusi kompānija "Atlantic Records", ceturtās nedēļas griezumā pārdots 32 000 vienību.

Jaunais albums tapis sadarbībā ar citiem slaveniem mūziķiem. Kopā tie ir 22 mākslinieki, kuri visi kā viens ir starp Eda Šīrana iecienītākajiem - Džastins Bībers, Chance the Rapper un PNB Rock, kā arī Kārdija Bī (Cardi B), Kamila Kabeijo (Camila Cabello), Kalids (Khalid), Eminems, Treviss Skots, Bruno Marss, Stormzijs (Stormzy) un vēl daudzi citi.

“Esmu liels fans visiem mūziķiem, ar kuriem tapa šā albuma dziesmas. Vai nu esmu sekojis viņu karjerai no pašiem sākumiem, vai drillējis albumus uz riņķi, viņi visi ir tie mūziķi, kas mani ir iedvesmojuši, un katrs no tiem devuši īpašu odziņu katrai dziesmai,” tā Šīrans.

Foto: Eds Šīrans saraudina teju visu Baltiju. Lucavsalā.

2. vietā itāļu izcelsmes skotu dziedātāja un dziesmu rakstnieka Luisa Kapaldi (Lewis Capaldi) debijas albums "Divinely Uninspired To A Hellish Extent" (EMI/Universal).

3. vietā jaunums - dziedātājas Meibeilas (Mabel Alabama Pearl McVey) albums "High Expectations". Plašu popularitāti iemantojis singls “Don't Call Me Up”.

Video: Mabel “Don't Call Me Up”.

4. vietā reperis Dreiks (Drake) ar "Care Package" (Cash Money/Republic) - viņa septītias britu top5 albums.

5. vietā stabili turas jaunā popmūzikas sensācija Bilija Eiliša ar plati "When We Fall Asleep, Where Do We Go?"

Bilija Eiliša
Bilija Eiliša Foto: AP/REUTERS/EPA/API
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu