Lindenblate par izskanējušajām apsūdzībām krāpšanā: "Neesmu Mūrniecei parādā nevienu centu" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

5. augustā viesnīcas “Hotel Roma” vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece publiski nāca klajā ar paziņojumu, ka skaistumkonkursa "Miss & Mrs. Top of the World" rīkotāja Kristīne Lindenblate viņai nav atmaksājusi 3000 eiro par izmitināšanas pakalpojumiem. Nu Lindenblate beidzot komentējusi izskanējušās runas.

Kā atklāj pati Lindenblate, viņa neesot parādā nevienu centu ne Lindai Mūrniecei, ne Mainotam Vecvagaram, kuri izvēlējušies publiski diskreditēt skaistumkonkursu rīkotājas vārdu, piebilstot, ka par nepatiesu ziņu publicēšanu ir paredzēta atbildība personām, kuras publiski izplata apmelojošas ziņas.

Izlasot presē publiskoto informāciju, kuru izplatījusi Mūrniece, Kristīne bijusi nepatīkami pārsteigta par, pēc pašas vārdiem, "publiskās melu kampaņas nekaunību un nepamatotību".

"Bijusī iekšlietu ministre “mālē” sevi labu un “baltu”, neaizmirsīsim, ka tieši viņas amata laikā it kā valsts labā skandalozi tika likvidēta Latvijas Policijas akadēmija, kam sekas ir jūtamas vēl šodien. Neaizmirsīsim arī 800 latus lielos ārzemju braucienu telefona rēķinus, kurus bijušajai ministrei nācās atdot pa daļām. Tagad bez jebkāda juridiskā vai morālā atbildīguma, jaucot terminus un atšķirības starp fizisko un juridisko personu, uzskatot, ka par juridiskas personas saistībām atbild fiziska persona, Linda Mūrniece publiski apgalvo, ka es esmu viņai palikusi parādā un tādējādi jau kļuvusi par krāpnieci,” situāciju komentē Lindenblate.

Lindenblate turpina, sakot, ka iespējams, tieši pārāk lielā pašapziņa un egocentriskums Mūrniecei ir traucēklis objektīvi uztvert esošo situāciju un risināt to civilizēti, kā to praktizē biznesa vidē erudītas un sevi cienošas personas.

“Biznesa vidē strādā ētikas likumi, tieši tāpat kā jebkurā citā profesijā, bet “Hotel Roma” direktore laikam par to neko nav dzirdējusi vai jau aizmirsusi,” tā skaistumkonkursu rīkotāja.

“Izveidojusies situācija ir nodota izvērtēšanai kompetentiem juristiem, kuri gatavo prasību tiesā pret neslavas cēlājiem Lindu Mūrnieci un Mainotu Vecvagaru. Lai tiesa lemj, kuram šajā situācijā bija vai nebija taisnība,” turpina Lindenblate.

“Mani fascinē fakts, ka mūsdienās jebkurš var publiski otru apmelot, nosaukt otru personu par parādnieci, krāpnieci, apmelot, nebaidīties no sekām, kas šajā gadījumā ir arī kriminālatbildība. Kamēr tiesa nav izlēmusi par labu kādai no iesaistītajām pusēm, visi Mūrnieces kundzes publiskie izteikumi ir tīrākā apmelošana un neslavas celšana,” savu sašutumu neslēpj Lindenblate.

Nobeigumā Kristīne novēl bijušajai iekšlietu ministres kundzei atrast laimi un mieru personīgajā dzīvē, un nemeklēt tauriņus vēderā un tarakānus savā un citu galvās, ko Linda pati jau publiski neslēpj, paužot publiskos viedokļrakstus.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu