Kristīne Virsnīte dalās ar stāstu par, iespējams, murgaināko nakti savā ceļošanas pieredzē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/kristine_virsnite/

​TV personība un ceļojumu blogere Kristīne Virsnīte, kura regulāri ceļo kopā ar ģimeni, sociālajā tīklā “Instagram” saviem faniem atklāja, ka ne vienmēr viss iet tik gludi kā cerēts – nesen Lietuvā viņa piedzīvojusi visai murgainu nakti.

““Paklau, viņiem ir laivas! Ko tu saki par nakti uz laivas?” - Kaspars sērfojot airbnb, iesaucas, pārtraucot sarunas ceļmalas kafejnīcā. “Tad braucam uz Nidu, ja?” - dedzīgais čalis, kuru saucu par savu vīru, vēl piebilst, gaidot manu apstiprinājumu. Atbildu, ka varam palikt arī uz laivas, izmaļot domās atmiņas par savu jūras slimību. Vien dažas stundas vēlāk aizmiegam laimīgi jūras ieaijāti, cieši saspiedušies kopā un pārliecinoši piekrītot, ka doma nakšņot uz jahtas bijusi lieliska.

Kaut kur ap pulsten 3:00 naktī vējš sasniedza maksimumu, laivu mētāja no vieniem sāniem uz otriem, ūdens sitās gar plānajām laiviņas sienām un striķi, ar kuriem laiva piesieta piestātnē, grieza kā zāģi čerkstošus trokšņus.

Ik pa brīdim cēlos sēdus, lai caur mazajiem sānlodziņiem saskatītu cerīgās bāku ugunis, apstiprinot sev faktu, ka joprojām esam ostā nevis aiznesti kaut kur atklātā jūrā.

Šī iespējams bija murgainākā nakts manā ceļošanas pieredzē, kad iemigt izdevās vien ap 6:00 no rīta, kaut ko līdzīgu piedzīvojām vien Maskavā kādā naktī, kad mūsu viesnīcā balles iespaidā gultas trīcēja, mūzikas iebiedētas,” vēstīja Virsnīte.

“Tomēr šis rīts uzausa kā svētība, atkal mierīgi aijājot laiviņu un mūs pašus. Galva tik skaidra un domas dzestras, ne miņas no raizēm par jaunas nedēļas sākumu. Kaut biežāk mēs prastu teikt jā citādajam, tas var atvērt, ko pavisam jaunu un nepieredzētu,” viņa piebilda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Virsnīte šogad jau paspējusi aizbraukt, piemēram, uz Itāliju, Maroku un Angliju.

Uz augšu