Pašmāju šamanis paziņo, ka 5G ir psihotronais ierocis, kas ieviests, lai vadītu un ietekmētu cilvēkus (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/ivo.purinsh

​Sarunā ar žurnālu “Privātā dzīve” Ivo Puriņš, kurš dēvē sevi par astrologu un šamani, atklāja savu viedokli par piektās paaudzes mobilo tīklu jeb 5G – viņaprāt, tas ir bīstams un tā ieviešanas laikā sabiedrībai pastiprināti jāpievēršas apzinātības trenēšanai ikdienā.

“Ja ir apzinātība un cilvēks saslēgts ar savu enerģiju un informatīvo lauku, tad 5G nav bīstams. Citādā gadījumā 5G ir psihotronais ierocis, kas ieviests, lai vadītu un ietekmētu cilvēkus,” tā Puriņš.

Viņu pašu piektās paaudzes mobilais tīkls nesatraucot, jo viņš strādājot ar informācijas lauku, kas ir augstāks par 5G.

“Pēc pāris gadiem šī tehnoloģija varēs novest cilvēkus līdz dārzeņa stāvoklim. Visu kontrolē Dievs, nevis pasaules pārvaldītāju jaunā mantiņa. Ja cilvēks netic Dievam, viņu var ietekmēt ar visu ko,” viņš paziņoja.

Kā jau ziņots, ievērojami lielāka viedtelefonu ātrdarbība, pateicoties 5G tehnoloģijai, protams, ir lieliski, tomēr 5G telefonos ir tikai sākums. Kā uzskata eksperti, 5G nākotnē veicinās būtisku lēcienu tehnoloģiju attīstībā, dažādās jomās mainot cilvēku ikdienas dzīvi un uzņēmējdarbības vidi.

Automašīnas un roboti ir tikai daži no piemēriem par labuma guvējiem no 5G attīstības, kas mainīs veidus, kā mēs dzīvojam, strādājam, apmeklējam ārstu vai iepērkamies.

5G tehnoloģija ir desmit līdz simts reizes ātrāka par pašreizējo 4G mobilo sakaru tehnoloģiju, un tā ir daudz responsīvāka gan par 4G, gan par Wi-Fi.

5G ļauj palielināt tīkla jaudas, kas nozīmē, ka tīklam vienlaicīgi var pieslēgt daudz vairāk ierīču nekā pašreiz.

Jaunā tehnoloģija ir arī daudz uzticamāka par citiem šobrīd izplatītajiem bezvadu savienojumiem.

Tas gan vairāk ir teorijā, jo 5G tīkli pagaidām nav plaši izplatīti. Sākotnējie 5G testi arī apliecinājuši, ka tehnoloģijas tīkla pārklājums var būt nestabils.

Sākotnējā ažiotāža ap 5G un pat bailes no šīs tehnoloģijas galvenokārt koncentrējas ap viedtelefoniem.

Superātrs bezvadu mobilo sakaru tīkls ļaus mums lejuplādēt gigabaitus datu vien dažu sekunžu laikā, kā arī straumēt tiešsaistes video UHD (ultra-high definition) izšķirtspējā.

Pateicoties 5G, mēs ar savām mobilajām ierīcēm varēsim darīt lietas, kuras iepriekš nebija iespējamas. Līdzīgi kā 4G ieviešana veicināja kopābraukšanas pakalpojumu, tādu kā “Uber”, parādīšanos un tiešraides video straumēšanas iespējas sociālajā tīklā “Facebook”, arī 5G ieviešana veicinās jaunus pakalpojumus – tādus, ko mēs šobrīd pat nespējam iztēloties, uzskata tehnoloģiju ziņu tīmekļa vietnes “Cnet” eksperti.

5G ir pa spēkam savienot ierīces, kas nekad iepriekš nav bijušas pievienotas internetam. Glābšanas un ārkārtas dienestu darbinieki varēs negadījuma vietā paveikt vairāk un ātrāk, savukārt zemnieki varēs labāk sekot līdzi saviem laukiem un ganāmpulkiem.

Daļa no šīm lietām jau šobrīd ir iespējama ar 4G, tomēr neizbēgami 5G pavērs jaunas, daudz plašākas iespējas.

“Jaunas lietas kļūst iespējamas, ja var pārvietot informāciju lielākā ātrumā. 5G kļūs par lielo [progresa] veicinātāju,” uzskata telekomunikāciju aprīkojuma uzņēmuma “Sagent” vadītājs Gordons Smits.

Uzlabojumi veselības aprūpes nozarē, automašīnu savstarpējā komunikācija uz ceļa, pašbraucošas automašīnas, ievērojami uzlabojumi video, videospēļu un virtuālās realitātes pasaulē, fiksēts/bezvadu platjoslas interneta pieslēgums mājokļos, izmaiņas mazumtirdzniecībā, autonomāki roboti rūpniecībā, jaunas iespējas valsts iestāžu darbībā un militārajā jomā – 5G ir pa spēkam radīt apvērsumu virknē mūsu dzīves aspektu.

Tomēr tā šobrīd ir nākotne, kas tikai palēnām sāk materializēties.

Sākumā 5G pieredze galvenokārt skars telefonu lietotājus.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu