Liams Hemsvorts pārtrauc klusēšanu un nāk klajā ar paziņojumu par šķiršanos no sievas Mailijas Sairusas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

​Augustā pasauli pāršalca ziņa, ka mazāk nekā gadu pēc kāzām izjukusi popzvaigznes Mailijas Sairusas (26) un aktiera Liama Hemsvorta (29) laulība. Lai arī pirms tam viņu vārdā runāja pārstāvji, tagad Liams publiskojis paziņojumu par notikušo sociālajā tīklā “Instagaram”.

“Sveiki, visi. Gribēju tikai pateikt: lai gan mēs ar Mailiju nesen izšķīrāmies, es vēlu viņai tikai veselību un laimi nākotnē. Šī ir ļoti privāta lieta, un ne tagad, ne nākotnē nesniegšu komentārus žurnālistiem un medijiem par šo jautājumu. Visi izteikumi par šo tematu, kas tiek man piedēvēti, ir nepatiesi. Vēlu mieru un mīlestību,” raksta Hemsvorts.

Tikmēr dziedātāja, spriežot pēc sociālajiem tīkliem, nodarbojas ar ceļošanu un dzīves baudīšanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life’s a climb... but the view is great.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Kā jau ziņots, viņu pārstāvji publiski paziņoja, ka abi nolēmuši šķirties un fokusēties uz sevi un savām karjerām, bet turpinās kopīgi rūpēties par adoptētajiem dzīvniekiem.

Sairusa un Hemsvorts iepazinās 2009. gadā romantiskās kinolentes “The Last Song” filmēšanā, kur abi atveidoja galvenos varoņus. Kopš tā laika abi vairākas reizes izšķīrušies un sagājuši kopā, līdz 2018. gadā mijuši gredzenus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu