"Ērkšķu" šova Viktoriju skumdina pārējo meiteņu attieksme pēc dalībnieces Solvitas nāves

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Vasaras sākumā medijos parādījās skumja ziņa - mūžībā devusies STV Pirmā! skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrajā sezonā iepazītā Solvita. Lai gan tika uzskatīts, ka dalībnieces pēc projekta savā starpā palikušas par draudzenēm, turklāt Solvitu atceras ar siltām atmiņām, šova dalībniece Viktorija portālam "Apollo" atklāj savu versiju par skumjo notikumu.

Viktorija pastāstīja, ka pēc šova uztur kontaktus vien ar četrām dalībniecēm - Alīnu, Lieni, Initu un Moniku, taču pārējās meitenes "esot nozudušas un nevēlas sazināties".

Kā pastāstīja šova uzvarētāja, ziņas par Solvitu viņa uztvēra ļoti smagi, neskatoties uz to, ka viņas dzīves nogalē abas pavadīja daudz laika kopā. "No mūsu sezonas es ar viņu patiešām sadraudzējos. Es pie viņas bieži braukāju, jo viņas mamma pateica: ja vēlos viņu satikt - ir pēdējās iespējas."

Tomēr vislielāko pārsteigumu Viktorijai sagādāja fakts, ka interesi par šova dalībnieci nav izrādījušas pārējās dalībnieces. 

"Es biju aizbraukusi pie Solvitas uz slimnīcu kopā ar Lieni Stepenu [šova vadītāju - red.]. Mums "Facebook" ir kopējais čats ar visām meitenēm, kur es devu viņām ziņu – kura grib, braucam kopā. Bet neviena tā arī neaizbrauca. Tas bija pats sāpīgākais, ka es sniedzu informāciju arī par bērēm – kur tās notiks, cikos būs, taču visas it kā izrādīja interesi, bet neviena tā arī neatbrauca. Radinieki īstenībā gaidīja lielāko daļu no meitenēm, taču nebija nevienas..." atminas Viktorija. 

Kā atklāja meitene, viņa aptuveni mēnesi uz pārējām dalībniecēm bijusi ļoti dusmīga, taču tad sapratusi, ka tas paliek uz katras pašas sirdsapziņas. 

Jau vēstīts, ka drīzumā pie skatītājiem nonāks šova trešā sezona. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu