Piekto reizi norisināsies dziesmu rakstīšanas nometne "RIGaLIVE #5"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūzikas autori, dziesmu tekstu autori, izpildītāji, dziesmu producenti un grupas aicinātas pieteikt savu dalību dziesmu rakstīšanas nometnei "RIGaLIVE#5", informē "Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas mūzikas eksports".

Pasākums noritēs jau piekto reizi. Tā mērķis ir veicināt savstarpēju sadarbību starp mūzikas industrijas pārstāvjiem, celt profesionalitātes līmeni un apmainīties ar pieredzi.

Šobrīd izsludināta pieteikšanās trīs dienas ilgai dziesmu rakstīšanas darbnīcai.

Katru dienu darba grupas strādās astoņas stundas, lai radītu dziesmas demo versiju, ko pēc tam izvērtēs eksperti - vietējās un starptautiskās mūzikas industrijas profesionāļi.

Pieteikums dalībai jāaizpilda līdz 2. septembrim. Dziesmu rakstīšanas darbnīcas dalībniekus izziņos septembra vidū. Dalības pieteikšana šeit

Foto: Noslēdzas ceturtā dziesmu rakstīšanas nometne "RIGaLIVE".

Dziesmu rakstīšanas darbnīca norisināsies no 15. oktobra līdz 17. oktobrim Rīgā.

Nometnes mērķis ir radīt dziesmu, kas varētu būt potenciāls radio hits. "RIGaLIVE" nometnes laikā radīto dziesmu vidū ir anša un Kristīnes Pāžes dziesma "Zemes stunda", Aijas Andrejevas "Varbūt šodien, varbūt rīt", Samantas Tīnas dziesmas "Vilku bars", "Cutting The Wire", grupas "Double Faced Eels" dziesma "Viņa nedejo" un citas, aģentūrai pavēstīja biedrībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu