Sondra Zaļupe atsāk cīņu ar ādas vēzi: “Melanoma ir izlēmusi par sevi atgādināt”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

​Sitaminstrumentālista un komponista Riharda Zaļupes sieva un bērna māte, mūzikas producente Sondra Zaļupe, kura slimo ar melanomu, dalījusies ar neiepriecinošām ziņām – ādas vēzis neatkāpjas.

“Hei, draugi un tie, kas seko, kā man sokas! Vasara paskrējusi ar darbiem un nedarbiem. Diemžēl līdz ar rudens tuvošanos arī melanoma ir izlēmusi par sevi atgādināt.

Šobrīd esmu izpētes, pārbaužu un lēmumu pieņemšanas procesā...

Mazliet skumji, mazliet bail, bet kopumā jūtos mierīga, jo ir sajūta, ka šis ir viens no izaicinājumiem (kārtējiem) jeb darbiņš, kas man veicams. Domāju, kā lai šo visu pieredzi ieraksta savā CV. Sūtiet labas domas, lai šodien Ķīlē man forša un produktīva konsultācija pie Dr. Hauschild. Sargājiet sevi un savus mīļos!” raksta Zaļupe.

“Cieši Tevi skauju un sūtu labas domas!” tā “Māmiņu kluba” vadītāja un blogere Kristīne Virsnīte.

“Sondra, samīļoju cieši un milzu enerģiju domās sūtu,” raksta LNT raidījuma „900 sekundes”  moderatore Kristīne Garklāva.

“Visas vislabākās domas aiziet kosmosā!!!” vēl “LNT” laika ziņu vadītāja Rūta Dvinska.

"Kopumā vizīte noritēja kā prognozējām. Labā ziņa ir tā, ka mūsu vietējie ārsti visu dara ļoti labā līmenī un šeit to tikai apstiprināja.

Mazliet sliktāka ziņa ir tā, ka atgriežoties ir jāplāno operācija metastāzei, kura ir izdomājusi augt.

Sliktā ziņa ir tā, ka man būtu jāmaina arī zāļu terapija, bet diemžēl nepieciešamās zāles nav šobrīd Valsts apmaksājamo zāļu sarakstā. Tā kā mums ar biedrību "Soli priekšā melanomai" stāv priekšā daudz darbiņa. Un man pašai, ui, ku daudz darbiņa pašai ar sevi! Bet nebēdājos, darbojos un vēl pa vidam noteikti taps arī kāds foršs projektiņš, lai priecīgāk. [..] P. S. Neaptverami liels paldies fondam "Līdzskaņa" par atbalstu, lai es tiktu uz šo vizīti!" papildināja Zaļupe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu