Aktrise Alisa Milāno atklāj, ka viņai gada laikā veikti divi aborti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

46 gadus vecā amerikāņu aktrise Alisa Milāno, kura pasaulē vislabāk pazīstama ar Fēbes Halivelas lomu seriālā "Amulets", atklāja, ka viņai 1993. gadā veikti veseli divi aborti.

Milāno savā podkāstā jeb aplādē “Sorry Not Sorry” informēja fanus, ka savā trešajā gadu desmitā, noslēdzoties seriālam “Who’s the Boss?”, bijusi mīlošās attiecībās un vienlaicīgi lietojusi hormonālo kontracepciju un “Accutane”, kas paredzēts agresīvas aknes ārstēšanai, bet viens no tā blakusefektiem bijis iespējami bērna defekti, ja viņa paliktu stāvoklī.

“Es nebiju gatava kļūt par māti. [..] Es tik un tā paliku stāvoklī. Tas bija briesmīgi. [..] Man bija karjera, nākotne un potenciāls. Pie tam es cietu no kropļojošas trauksmes,” viņa paziņoja. “Es izvēlējos veikt abortu. Es izvēlējos. Tā bija mana izvēle. Un tā pavisam noteikti bija pareizā izvēle man. Tas nebija viegls lēmums. Tas nebija kaut kas, ko es gribēju, bet gan man to vajadzēja.”

Aktrise pēc pirmā aborta turpinājusi dzert hormonālo kontracepciju, bet pēc pāris mēnešiem atkal palikusi stāvoklī.

“Un atkal es pieņēmu pareizo lēmumu un izbeidzu grūtniecību,” viņa pavēstīja.

Slavenība skaidroja, ka viņas dzīve būtu bijusi pavisam citāda, ja nebūtu pārtraukusi šīs grūtniecības: “Man nebūtu manu bērnu, manu skaisto, perfekto, mīlošo, līdzjūtīgo, zinātkāro bērnu, kuriem ir māte, kura bija ļoti, ļoti gatava viņiem. Man nebūtu manas karjeras. [..] Es nekad nebūtu satikusi savu brīnišķīgo vīru Deividu, kura nelokāmā un neizmērojamā mīlestība palīdz man tikt cauri arī vissliktākajiem dzīves periodiem. [..] Man nebūtu bijusi iespēja būt man. Un par to es arī cīnos – par brīvību. ”

Alisai pašlaik ir divi bērni ar vīru Deivu Buliari – dēls Mailo (7) un meita Elizabella (4).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu