Armands Simsons šovasar teju nonācis tik tālu, ka viņam tiktu atņemta autovadītāja apliecība (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/armandssimsons/

​TV personība, hokeja kluba Dinamo Rīga tehniskais direktors un daudzbērnu tēvs Armands Simsons žurnālam “Privātā Dzīve” pastāstīja – viņš kā auto vadītājs iedzīvojies veselos 15 soda punktos.

“Biju nonācis jau tik tālu, ka vēl viena kļūda uz ceļa – un es šovasar atvadītos no autovadītāja apliecības,” atzina slavenība: “Kad šoferis savāc 16 soda punktus, viņam piemēro transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz vienu gadu.”

Simsonam, lai labotu situāciju, nācies apmeklēt speciālus Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kursus šoferiem jeb, kā viņš to dēvē, “CSDD svētdienas skolu”: “Kopā ar citiem grēkāžiem tiku mazliet nokaunināts un atkārtoju satiksmes noteikumus. Biju arī poligonā, kur atsvaidzināju braukšanas iemaņas dažādās situācijās. Patiesībā tas bija kolosāls pasākums.”

Taujāts, kā sakrājis tik daudzus soda punktus, viņš izdevumu informēja, ka savulaik “Dinamo” bijusi “Hummer” automašīna, kurai, kā izrādās, nepieciešama C, nevis B kategorija. Tāpat, piemēram, Armands saņēmis sodu par krustojuma šķērsošanu pie sarkanās gaismas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu