Kārlis Būmeisters atklāj, kā mainījusies viņa dzīve, kļūstot nu jau par divu bērnu tēvu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/karlisbumeisters/

​Mūziķis un Eiropas Parlamenta Konservatīvo un reformistu grupas preses sekretārs Kārlis Būmeisters jeb Kaža sarunā ar žurnālu “Ieva” pastāstīja, ka pēc otrā bērniņa ienākšanas ģimenē viņš ar sievu visai labi tiek galā ar jaunajiem pienākumiem.

"Varu tikai būt priecīgs par to, ka mūsu bērni ir gana laimīgi un ļauj tādiem būt arī mums. Un ka viņi iekļaujas mūsu dzīvē, kā tam īstenībā vajadzētu būt, nevis mēs viņu dzīvē.

Ja vīrs ar sievu plāno kopā laimīgi sagaidīt vecumdienas, tad, ienākot ģimenē bērnam, viņi apzinās – tas ir jauns komandas biedrs, kurš pēc kādiem astoņpadsmit gadiem aiztīsies atkal prom.

Bet komandas pamatsastāvs – vīrs un sieva – paliks divatā. Līdz ar to bērniem jāiekļaujas jūsu komandā, nevis otrādi. Mums tas kaut kā baigi labi arī ir sanācis. Vismaz attiecībā uz vecāko dēlu Edvartu, kuram tagad ir četri gadi. Viņš jau ir tik liels un gudrs, ka atsevišķos brīžos var palīdzēt, piemēram, paauklēt mazo māsu," tā Kaža.

Kā jau ziņots, ceturtdien, 11. jūlijā, Siguldā pasaulē nāca mūziķa un sievas Lindas otrais bērns.

Žurnālam “Privātā Dzīve” viņš atklāja, ka otrā atvase ir meitiņa un viņai dots vārds Matilde: “Spēcīgs un latvisks vārds, tajā pašā laikā arī starptautisks.”

Pāra pirmais bērns Edvarts nāca pasaulē 2015. gadā. Tētis pastāstīja, ka dēls vismaz pagaidām nav greizsirdīgs uz māsiņu: “Viss ir vislabākajā kārtībā!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? mamma

A post shared by Kārlis Būmeisters (@karlisbumeisters) on

Kā jau ziņots, Būmeisters par ģimenes pieaugumu publiski paziņoja 17. jūlijā, publiskojot foto, kurā kopā ar dēlu redzams nesam jaundzimušo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu