Džastins Bībers nāk klajā ar paziņojumu, ka viņam bijis ļoti grūti tik galā ar lielo slavu un nopelnītajiem miljoniem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

​Kanādā dzimušais tīņu elks Džastins Bībers (25), kurš 13 gadu vecumā kļuva pasaulslavens ar dziesmu “Baby”, atklātā ierakstā sociālajā tīklā “Instagram” paziņoja, ka viņam nav bijis viegli sadzīvot ar agri iegūto atpazīstamību un bagātību.

Viņš informēja, ka 19 gadu vecumā sācis lietot “diezgan smagas narkotikas”, lai mēģinātu tikt galā ar darbu izklaides industrijā un kļūšanu par miljonāru, kurš “nekad netika apguvis atbildības fundamentus”.

“Es kļuvu viegli aizvainojams, ar necieņu izturējos pret sievietēm, biju dusmīgs,” skaidroja Bībers. “Es attālinājos no visiem, kas mani mīlēja, kļuvu par tukšu čaulu.”

Viņš bija zaudējis cerību, ka jebkad tiks atpakaļ uz kājām, bet par laimi tas tomēr ar laiku notika: “Man likās, ka es nespēšu šo visu vērst par labu. Man vajadzēja vairākus gadus, lai atgūtos pēc visiem saviem sliktajiem lēmumiem, lai salabotu sabojātas attiecības, mainītu to, kāds es esmu attiecībās.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hope you find time to read this it’s from my heart

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ar iegūto stabilo atbalsta sistēmu un sievu modeli Heiliju Boldvinu Bībers uzskata, ka lēnām kļūst par tādu vīrieti, kāds viņš vēlas būt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go best friend that’s my best friend

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Viņš iedrošināja visus savus fanus nekad nepadoties un turpināt cīnīties.

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis: 67222922 vai 27722292.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu