Niklāvs Kurpnieks atklāj, ka sirgst ar veģetatīvo distoniju; atbalstu sniedz viņa līgava (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dailes teātra aktieris, Dārtas Danevičas mīļotais vīrietis Niklāvs Kurpnieks vietnē "Instagram" publiskojis ierakstu, kurā atklāj, ka sirgst ar veģetatīvo distoniju. 

"Trauksme, panikas lēkmes, bezmiegs, migrēnas, nervu slimības, tirpstošas rokas, kājas, seja, stress, bezspēks, kamols kaklā, nepamatotas dusmas un agresija, bailes no publiskām vietām/pasākumiem. Lielos vilcienos - veģetatīvā distonija.

Tiem, kam šis viss ir svešs tās liekas “veceņu problēmas”, bet tie, kam šī ir ikdiena, šķiet, ka dzīve ir pelēka un bezjēdzīga, un, ka izejas no tā nav.

Dažiem, iespējams, nešķitīs ticami, bet es, pats sev par pārsteigumu, esmu "izgājis cauri" visām šīm stadijām pēdējo trīs gadu laikā, kaut arī pašam vienmēr likās, ka esmu imūns pret šīm “izdomātajām kaitēm”," vietnē "Instagram" raksta Niklāvs.

Tiesa, viņš uzsver, ka šobrīd jūtas daudz labāk - gan fiziski, gan emocionāli, un tas, pēc viņa vārdiem, ir "ļoti mokoša darba, manas brīnišķīgās līgavas Dārtas un CBD (kanabidiola - red.) kopīga darba nopelns."

Šis ieraksts liek noprast, ka Kurpnieks un Daneviča ir saderinājušies. Tiesa, pāris šo notikumu nekur nav komentējis. 

Atgādinām, ka Kurpnieks un Daneviča satuvinājās 2016. gada nogalē. 

Arī Daneviča nesen publiski paziņoja par savām veselības problēmām. "Depresīvais noskaņojums mani tik ļoti vairs nesatrauc, jo es kaut kā protu ar to tikt galā un neieslīgt tajā pārlieku. Bet panikas lēkmes, trauksme, kaut kādas neadekvātas bailes – šīs trīs lietas tagad mani pavada katru dienu. Tiešām katru dienu," viņa atklāja Radio pieci.lv sarunu platformas jauniešiem “Cita domnīca” raidījumā par trauksmi un depresiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niklavs Kurpnieks (@niklavs_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niklavs Kurpnieks (@niklavs_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niklavs Kurpnieks (@niklavs_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niklavs Kurpnieks (@niklavs_) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu