Kā Imantu Skrastiņu atminas viņa kolēģi un tuvinieki

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Imants Skrastiņš
Imants Skrastiņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien, 9. septembrī, 78 gadu vecumā mūžībā devās tautā mīlētais aktieris Imants Skrastiņš. Izdevumam "Vakara Ziņas" Imanta tuvinieki un kolēģi ar siltiem vārdiem piemin aizgājušo aktieri. 

Latviešu estrādes dziedātājs Viktors Lapčenoks, lai arī nebija Skrastiņa skatuves kolēģis, atklāj, ka sastapis viņu pasākumos, kurus Imants vadījis. "Kolosāls puika un ļoti labsirdīgs. (..) Viņu noteikti var saukt par džentlmeni ar labām manierēm," izteicies Lapčenoks.

Aktrise Velta Skurstene uzsver, ka Imantam bijusi ļoti laba humora izjūta. "Visvairāk viņa pietrūks dzimšanas dienās un vārda dienās, kad viņš man veltītu apsveikumu iesāka ar joku. (..) Godīgi sakot, man ļoti sāp sirds, ka viņš ir aizgājis. Gribas viņu dzirdēt," "Vakara Ziņām" atklāj aktrise.

Savukārt Imanta sieva Rita Trence atminas, ka Imants, lai arī labās attiecībās ar visiem, esot bijis uzmanīgs un prasīgs. "Un reizēm varēja būt arī nežēlīgs. Viņš teica: "Jā, es esmu nežēlīgs, kad ir runa par darbu." Viņam bija svarīgi sasniegt mērķi, kuru bija uzstādījis. Viņš gāja uz mērķi, tādēļ varēja būt arī ļoti skarbs," atklāj Imanta sieva.

Jau vēstīts, ka Skrastiņš savas dzīves pēdējās trīs nedēļas pavadīja reanimācijā. 

Atvadas no tautā mīlētā aktiera notiks sestdien, 14. septembrī, Rīgas Meža kapu kapličā. 

Foto: aktieris Imants Skrastiņš 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu