Skandāls čigānu mūzikas aprindās: Anna Dribas tiek vainota "Riču" ģimenes vārda nelietīgā izmantošanā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Izdevums "Vakara Ziņas" vēsta, ka starp bijušajiem grupas "Riči" skatuves kolēģiem Kasparu Pudniku un ugunīgo tumšmati Annu Dribas ir izcēlies konflikts saistībā ar nesen izsludināto koncertizrādi "Čigānu karaliene", kas, kā tika vēstīts, bija veltījums "Riču" 20 gadu jubilejai.

Kā norāda Pudniks, Riču ģimenes vārds izmantots nelietīgi, jo nedz viņš, nedz otrs dalībnieks Rinaldo jeb Ritvars Sunītis koncertā nepiedalīsies.

"Preses relīzē ir norādīts, ka ar mūziklu "Čigānu karaliene" grupa "Riči" svinēs savu 20 gadu jubileju uz skatuves. Tas, protams, bija šoks, jo tā nav patiesība. Līdz ar to es esmu spiests informēt presi, lai tie cilvēki, kas ir grupas "Riči" fani, nebūtu vīlušies par to, ka šajā mūziklā uz skatuves neesam mēs, īstie "Riči" – es vai Ritvars," izteicies Pudniks.

Pudniks uzsver, ka "Riči" beidza pastāvēt pēc tam, kad 2016. gadā pāragri mūžībā devās Kaspars Sunītis - Rinalda brālis. 

Pēc tam esot ticis izveidots projekts "Riči Baltican", kura sastāva bija Dribas un citi muzikanti, tomēr arī šim projektam pēc vairāk nekā 60 nospēlētiem koncertiem tika pielikts punkts. 

Pudniks esot vīlies Annā Dribas un pasākuma producentā Viktorā Praprasā, jo uzskata, ka abi esot izmantojuši Riču ģimenes vārdu kā PR gājienu koncerta reklamēšanai. 

Anna Dribas izdevumam "Vakara Ziņas" skaidro, ka pasākuma apraksts ir nomainīts un patiešām koncertā nepiedalīsies ne Pudniks, ne Sunītis. 

"Domāju, ka uz koncertu nāks tie cilvēki, kuriem patīk čigānu mūzika. Būs skaisti," izdevumam skaidro Dribas. 

Ziņots, ka gaidāmajā koncertizrādē uzstāsies Аnna Dribas, grupas "Apvedceļš" solists Jānis Krūmiņš, kā arī ģitārists, dziedātājs un aktieris Agris Ričs.

Foto: Riču ģimene 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu