Skulme esot klosterī Liepājā; Kivičs lūdz sabiedrības palīdzību, lai atgūtu mīļoto (58)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jau vēstījām, ka starp pašmāju šovbiznesa skandalozāko pāri Andri Kiviču un Lieni Skulmi izcēlās konflikts, kura rezultātā Skulme nonāca slimnīcā. Nu mūziķis lūdz sabiedrības palīdzību, lai atgūtu mīļoto, kura šobrīd it kā atrodas Liepājā.

Atgādinām, ka pirmais strīds pārim notika ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero", pēc kura Skulmei uz pieres tika uzliktas septiņas šuves. Kivičs sarunā ar TVNET apstiprināja strīdu, tomēr noliedza, ka mīļoto būtu fiziski ietekmējis.

No Kiviča publicētā ieraksta sociālajos tīklos noprotams, ka mīlnieki sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī, - pie Latvijas Nacionālā teātra. 

"Liene esot klosterī Liepājā, uz kurieni viņu ir aizvedis kaut kāds brālēns Dzintars (kuru es nekad neesmu ne redzējis, ne dzirdējis) no Carnikavas, kuru viņa ir nejauši satikusi 15 minūtes pēc mūsu strīda. F***. Un man tam ir jātic. Pateikšu godīgi - braucējs es neesmu. Ja kāds var aizvest uz Liepāju no rīta un palīdzēt to visu saglābt, parādā nepalikšu. Pirmo reizi mēs neesam kopā divas naktis pēc kārtas. Es jūtos drausmīgi. Es zinu, ka tas ir vājums, bet es viņu ļoti, ļoti mīlu," sociālajos tīklos pavēstījis Kivičs. 

TVNET ar Lieni Skulmi joprojām nav izdevies sazināties.

Foto: Lienes un Andra skaistākie mirkļi

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu