Gaidībās esošā Lelde Ceriņa par vīru: “Dažreiz ir sajūta - grūtnieču kaprīzes ir viņam, nevis man” (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

​TV personības un pasākumu vadītāji Lelde un Aivis Ceriņi ir sava pirmā bērniņa gaidībās. Tā kā priecīgais notikums gaidāms jau gada noslēgumā, vecāki tam aktīvi gatavojas.

Žurnālam “Privātā Dzīve” Lelde atklāja, ka beidzot ieguvusi autovadītāja tiesības, un abi remontē dzīvokli, kā arī kopā iet topošajiem vecākiem paredzētajos kursos.

“Mēs esam kopā astoņus gadus, un es jūtos tā, it kā ritētu mūsu pirmais kopējais gads. Aivis mani lutina un ļoti rūpējas par mani.

Tik ļoti dzīvo visam līdzi, ka dažreiz ir sajūta – grūtnieču kaprīzes ir viņam, nevis man. Piemēram, Aivis vienos naktī pamostas un iet pie ledusskapja, jo viņam ļoti gribas brokastu pārslas ar pienu.

Es tā varētu uzvesties, nevis viņš,” izdevumam pastāstīja topošā māmiņa.

Ceriņa par grūtniecību publiski paziņoja jūlija noslēgumā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“es vēlētos, lai kādreiz tu kļūtu par mammu manam mazulim” , šos vārdus Aivis man veltīja pirms 8 gadiem, kad bijām attiecību sākumā. gan toreiz, gan tagad, šķiet, ka patīkamāku komplimentu, kurš sevī ietver tik daudz uzticēšanās un maiguma, es kā sieviete nevarētu saņemt. mums ir prieks dalīties ar šo īpašo ziņu, ka pavisam drīz #ceriņuģimene pievienosies mazs ķipariņš! )) sveiciens visām mammām, kuras ir tikpat skaistā gaidību lidojumā, kā arī sirdsmieru visiem tiem pāriem, kuri ir pacietīgā plānošanas procesā! ☁️ Lelde&Aivis #the3ofus #20nedēļas #expecting paldies @ligavam.lv par tik svarīgo mirkļu tveršanu! foto autore @lucijarosane #riverislandlatvija #ImWearingRI #pregnancy #married #baby #couplegoals

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Aivis bildināja Leldi 2016. gada vasarā. Pāris kāzas svinēja pērnā gada 25. maijā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu