Raimonda Paula mazmeita: "Vienam problēma ir alkohols, citam smēķēšana, man - ēšana"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena
Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena Foto: facebook.com/monikaivonne28

Losandželosā dzīvojošā Maestro Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena jeb Monika Ivonne, kura jūnijā ieguva maģistra grādu kino režisēšanā un producēšanā, intervijā žurnālam “Ieva” pastāstīja, ka viņa jau kopš bērnības vienmēr jutusies lielāka nekā citas meitenes, kā arī cīnās ar ēšanas problēmām.

Bijis laiks, kad viņa ēdusi par daudz un to vien darījusi, kā domājusi par ēdienu, pēc mielošanās uzreiz jau plānojot nākamo ēdienreizi: “Tas, iespējams, sākās ar ēšanu pie televizora. Nevarēju to skatīties, kaut ko neuzkožot. [..] Iespējams, tas bija saistīts arī ar emocionālo ēšanu - mani, piemēram, ļoti nomierina saldumi.”

Kad viņa sapratusi, ka tā kļuvusi par nopietnu problēmu, Monika devusies pie trenera, lai ne tikai sāktu nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, bet arī pareizi veidot savu uzturu: “Treneris man pastāstīja, kā ēst pareizāk, cik bieži sportot, un tas nemaz nebija grūti. [..] Viss gāja labi līdz laikam, kad uzņēmām filmu. Tur bija liels stress, uz galda visu laiku uzkodas. Kad beidzām filmēšanu, konstatēju - esmu pieņēmusies svarā par piecpadsmit divdesmit kilogramiem. Metu kaunu pie malas un atkal gāju pie tā paša trenera. Teicu: man nesanāca, sāksim visu no jauna. Arī otrreiz viss izdevās.”

“Nevaru teikt, ka tagad man ir ideāli paradumi, reizēm mazliet mētājos no viena grāvja otrā. Sava problēma vienkārši jāatzīst, un pie tās jāpiedomā. Viss jau sākas galvā. Vienam problēma ir alkohols, citam smēķēšana, man - ēšana. Plus trīs četras reizes nedēļā eju uz fitnesa zāli un pusstundu darbojos uz eliptiskā trenažiera,” viņa atklāja sarunā ar žurnālu “Ieva”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu