Jānis Stībelis publicē jaunu dziesmas video un aicina uz koncertu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Stībelis
Jānis Stībelis Foto: facebook.com/janisstibelismusic

Īsi pēc savas dzimšanas dienas dziedātājs Jānis Stībelis nodod klausītājiem un skatītājiem savas dziesmas “Rudenī” video, kas ir priekšvēstnesis 16. oktobrī gaidāmajam koncertam “Optimists” Rīgā, VEF Kultūras pilī.

Dziesmas “Rudenī” melodija tapusi pirms gada, bet vārdi gada izskaņā, tā iekļauta pavasarī publicētajā albumā “Optimists”. Gan vārdu, gan mūzikas autors un izpildītājs ir pats Jānis Stībelis. Dziesma tapusi emocionāli spēcīgā mirklī, kas Jānim licis aizdomāties par nākotni un pagātni, par esošo mirkli.

“Rudens ir ļoti krāsains, mūsu daba ir piesātināta ne tikai ar krāsu, bet arī smaržu un dažādām sajūtām. Rudens man ir mīļākais gadalaiks, tas ir gadalaiks, kad esmu dzimis, tāpēc man tik tuvs. Šajā gadalaikā jūtams briedums visapkārt - mēs novācam ne tikai ražu, bet arī novērtējam dzīvi, šis laiks man asociējas ar cilvēku pilnbriedu un gudrību, ko esmu minējis dziesmā. Cilvēki ir dažādi, ir tādi, kuri varbūt atveras pasaulei tikai savos brieduma gados, ko izsaku vārdos: "varbūt kāds no mums ir neizplaucis zieds"," stāsta Jānis Stībelis.

Jāņa dziedājumu papildina horeogrāfes, laikmetīgās dejas mākslinieces Pegijas Geidānes (studija “Body language”) un break-dance dejotāja Nareka Hačatrjana deja un romantiskais stāsts, kas parādīts atšķirīgos kustību stilos. Dejotāju tērpus veidojusi māksliniece Anna Elizabete Kasparsone. Grims un friziere klipa dalībniekiem: Inga Kohane.

Video režisora un operatora Mārča Šēnera un viņa komandas (Daniela Veisa, Krista Šēnera, Mārtiņa Ozola-Ozolņa) veidotajā video darbība norisinās vairākās Latvijas vietās – Rīgā, Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī – gan restorānā, gan 9. stāva skatu tornī un Odzienā – romantiskajā Odzienas muižā. Video producente Nora Legzdiņa.

Noskaties video.

Dziesmas ierakstā piedalījušies Jāņa Stībeļa skatuves kolēģi - Oskars Sproģis (bassģitāra) un Jānis Kalniņš (ģitāra). Dziesmas producents un aranžētājs ir Jānis Stībelis. Dziesmu miksējis un ierakstījis Gints Stankevičs, tā ierakstīta Factory Sounds Studio

Jāņa Stībeļa muzikālās darbības 20 gadu jubilejas koncertā 16. oktobrī VEF Kultūras pilī būs dzirdamas dziesmas ne tikai no jaunākā albuma “Optimists”, bet arī no pirmajiem deviņiem soloalbumiem, kas izdoti laika posmā no 2001. līdz 2019. gadam. Tur izskanēs arī dziesma “Rudenī”.

Biļetes uz Jāņa Stībeļa muzikālās darbības 20 gadu jubilejas koncertu pieejamas biļešu tirdzniecības vietnē Ekase.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu