Skulmes ģimene pret Kiviču vērsusies policijā (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Par vienu no šā brīža skandalozākajiem notikumiem var uzskatīt mūziķa Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes konfliktu. Rit jau vienpadsmitā diena, kopš no Lienes nav ne vēsts, un, lai gan pats mūziķis ir vairākkārt apgalvojis, ka mīļoto nav sitis, Skulmes ģimene uzskata citādāk. 

"Lienes ģimene, kura mani jau tā neieredzēja, tagad pret mani ir sazvērējusies. Policijā ir uzrakstīts melīgs iesniegums, ka esmu sitis Lieni. Es jau biju policijā. Pastāstīju savu versiju, cik nu atceros," izdevumam "Privātā Dzīve" skaidro Kivičs, atzīstot, ka konflikta laikā ne viņš, ne Liene nav bijuši skaidrā prātā.

Pats mūziķis ar Lienes ģimeni neesot centies sazināties, jo tā "viņu ienīstot".

Tāpat Kivičs neslēpa, ka ir pārcēlies dzīvot pie savas mammas, jo iepriekš mitis Skulmes dzīvoklī, no kura piecu soļu attālumā atrodas arī viņas mammas dzīvoklis. 

Atgādinām, ka pirmais pāra strīds notika 19. septembrī izklaides centrā "Bowlero". Tajā vakarā Skulmei uz pieres tika uzliktas septiņas šuves, parādoties aculieciniekiem, kas paziņoja, ka tieši Kivičs ir iesitis sievietei. 

Mīlnieki pēc tam sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī, - pie Latvijas Nacionālā teātra. Kivičs stāsta, ka strīdi abos gadījumos izcēlušies tādēļ, ka Lienei vienmēr esot vairākas versijas par vienu un to pašu stāstu.  

Foto: Liene Skulme un Andris Kivičs bauda Itālijas šarmu

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu