Teātra kritiķe Silvija Radzobe skarbi izsakās par Kiviča un Skulmes izdarībām (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Silvija Radzobe
Silvija Radzobe Foto: LETA, instagram/kivicsskulme/TVNET kolāža

Latvijā pazīstamā teātra zinātniece un kritiķe Silvija Radzobe vietnē "Twitter" paudusi savu viedokli par mūziķa Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes attiecību drāmu. 

Atgādinām, ka Skulme uz 12 dienām bija pazudusi, taču otrdienas, 1. oktobra, rītā atradās. Kivičs ziņoja, ka Liene pēc mīlnieku strīdiem esot tikusi turēta "gandrīz vai ieslodzījumā, izolēta no ārpasaules". Tomēr nu abu mīlasstāsts turpinās un viņi abi pozē arvien jaunos kadros. 

Abu izdarības nespēj izturēt Radzobe, kura atbildēja uz Kiviča publicēto skūpsta kadru.

"Apriebušās deģenerātu izdarības," viņa atbildēja ierakstam.

Kāds interneta komentētājs norādīja, ka teātra kritiķei vienmēr ir iespēja mūziķa profilu nobloķēt, tādējādi viņa Kiviča publikācijas neredzēs. 

"Taisnība. Bet nav jau runa tikai par tviteri: visi tīkli pilni. Gribi palasīties, teiksim, par jauno NBA sezonu, bet vispirms tev priekšā grūžas tie purni," nikna ir Radzobe. 

Atgādinām, ka Liene prombūtnes laikā atradusies klosterī Liepājā vai pie saviem tuviniekiem, kuri viņu slēpjot no Kiviča. Tāpat pāra sekotāji neizslēdza iespēju, ka šis viss ir bijis iestudēts, lai uzkurinātu fanu interesi par pāra it kā gaidāmo šovu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu