Kristaps Valters boksa ringā izmeties pavisam pliks (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

7. oktobrī pirmizrādi piedzīvos jaunais televīzijas šovs "Rokijs LV", kura idejas autore ir Žaklīna Cinovska. Tas sola skatītājiem sniegt atbildi uz jautājumu, vai ir iespējams mēneša laikā, intensīvi trenējoties, kļūt par bokseri un izdzīvot, cīnoties ringā. Šo izaicinājumu ir pieņēmušas sešas spilgtas un dažādas personības, tai skaitā bijušais basketbolists Kristaps Valters. 

Par godu šim notikumam dalībnieki iemūžināti īpaši pikantos kadros.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Jau vēstīts, ka šo izaicinājumu ir pieņēmušas sešas spilgtas un dažādas personības – deju skolotājs Agris Daņiļevičs, politiķis un Saeimas deputāts Didzis Šmits, mūziķis Horens Stalbe, motosportists Matīss Karro, skolotāja Linda Ābele un minētais Valters.

No 7. oktobra skatītāji interneta televīzijā iTV (tvizklaide.lv) un citās tiešsaistes platformās varēs sekot līdzi šova dalībnieku ikdienas treniņiem un četru nedēļu ilgām  pārvērtībām, trenējoties LNK Boxing profesionālo treneru vadībā. Pēc mēnesi ilgiem treniņiem visi jaunie bokseri piedalīsies atklātās ringa cīņās pret skatītāju komandu, kuras atlase notiks sestdien, 12. oktobrī, no pulksten 13.00.  

Skatītāju komandā ir iespējams pieteikties ikvienam vīrietim vai sievietei, kas vēlas apgūt boksu un ir gatavs iziet cīņā pret kādu no šīm sešām boksa izaicinājumu pieņēmušajām personībām. Arī skatītāju komandas pārstāvjus pilnībā apmācīs profesionāli LNK Boxing treneri. Vienīgais nosacījums dalībai skatītāju komandā – dalībnieks nedrīkst būt profesionāls bokseris.

Visiem šova dalībniekiem jaunā dzīves izaicinājuma pieņemšana nozīmē pilnīgi jauna sporta veida apguvi, ārkārtīgi spraigus treniņus, pielāgošanos jaunām fiziskām slodzēm un uztura programmām. Kad treneri uzskatīs, ka abas komandas ir gatavas (plānots, ka tas varētu notikt pēc intensīviem četras nedēļas ilgiem treniņiem), tiks izziņoti atklāto cīņu datumi un ikviens interesents tās varēs vērot klātienē, kā arī iTV un citās interneta platformās.

Kopumā paredzēti četri atklātie cīņu šovi, kuros tiks ņemtas vērā gan dalībnieku individuālās uzvaras, gan arī komandu kopvērtējums - kuras komandas dalībnieki izcīnīs visvairāk uzvaru. Intriģējošās balvas, par kurām dalībnieki cīnīsies, tiks atklātas neilgi pirms oficiālās cīņas.

"Rokijs LV" skatītāji raidījumos varēs iepazīties gan ar pasaules, gan Latvijas boksa vēsturi un šā sporta veida pašiem pamatiem. Tāpat skatītāji tiks iepazīstināti ar cīņas tehnikas pamatelementiem, kas palīdzēs apgūt boksa pamatus arī mājas apstākļos.

Foto: Žaklīnas Cinovskas TV šova "Rokijs LV" prezentācija

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu