Kivičs izglābis Skulmi no "psihenes" (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc tam, kad skandalozais mūziķis Andris Kivičs sastrīdējās ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi, sieviete 12 dienas bija pazudusi bez vēsts. Nu pāris intervijā "Vakara Ziņām" atklāj, kur Liene atradusies un ko piedzīvojusi prombūtnes laikā.

Liene izdevumam stāsta, ka pēc strīda pie Nacionālā teātra viņa pie mājām esot satikusi savus radiniekus, kuri, pamanot, ka Liene ir noraudājusies, vēlējušies palīdzēt. 

Visas šīs dienas Lieni nebija iespējams sazvanīt, jo, kā atklāj sieviete, viņai tika atņemts telefons. "Kad sāku to meklēt, viņš [radinieks - red.] man paskaidroja, ka man vajag aizmirst uz kādu brīdi sociālos tīklus, internetu un kādu laiku nekontaktēties ne ar vienu, lai esmu tikai ar sevi un varu padomāt. Tā arī nokļuvu Liepājas klosterī."

Kā atklāj Skulme, viņa Liepājas klosterī pavadījusi piecas dienas. "Māsas bija apsolījušas maniem radiem, ka no klostera teritorijas nedrīkstu aiziet. Reāli sāku jukt prātā. Visu laiku trīcēju un nespēju pagulēt. Rakstīju dienasgrāmatu un raudāju. Visu laiku domāju par Andri."

Piektajā dienā viņai esot atbraucis pakaļ radinieks, kurš nogādājis Lieni Jelgavas psihoneiroloģiskajā slimnīcā. "Kad piebraucām pie šī milzīgā kompleksa, es pat nenojautu, ka tas ir trakonams. Mani radinieki bija izdomājuši, ka man ir jāpalīdz," atminas Liene.

Kivičs piebilst, ka Lienes radiniekiem "bija plāns ielikt viņu psihenē uz 37 dienām un pēc tam vēl aizsūtīt uz Minesotas programmu (atkarību ārstēšana; – red. piez.)."

"Vārdu sakot, nomarinēt Lieni līdz Ziemassvētkiem prom no manis ar domu, ka viņa, neesot kopā ar mani, spēs mani aizmirst. Un no kā tad viņai psihenē ir jāārstējas? Viņai jāārstē atkarība no Kiviča," pikts ir mūziķis.

Tāpat viņš piebilst, ka Lienes radinieki viņai esot stāstījuši, ka mūziķis ir atgriezies pie bijušās sievas Madaras un Liene viņam vairs neesot vajadzīga. "Liene no šīs informācijas vienkārši juka prātā," izdevumam atklāj Kivičs.

Kā skaidro Kivičs, viņam ar Skulmi palīdzējusi sakontaktēties kāda meitene, kura redzējusi, ka Liene "nonstopā raudot". "Sākumā Lieni no turienes negribēja laist ārā. Liene jau nezināja savas tiesības, ka viņa var atteikties no ārstēšanās un ka nav tur iespundēta. Satikāmies un raudājām no laimes," situācijas atrisinājumu skaidro mūziķis. 

Atgādinām, ka pirmais strīds pārim notika ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero". Kivičs sarunā ar TVNET apstiprināja strīdu, tomēr noliedza, ka mīļoto būtu fiziski ietekmējis.

No Kiviča publicētā ieraksta sociālajos tīklos noprotams, ka mīlnieki sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī, - pie Latvijas Nacionālā teātra. Pēc tam Liene Skulme uz divpadsmit dienām pazuda.

Izskanēja versijas, ka Liene atrodas klosterī Liepājā vai pie saviem tuviniekiem, kuri viņu slēpjot no vardarbīgā Kiviča. Tāpat pāra sekotāji neizslēdza iespēju, ka šis viss ir bijis iestudēts, lai uzkurinātu fanu interesi par pāra it kā gaidāmo šovu.

Foto: Lienes un Andra skaistākie mirkļi 

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu