Lauris Reiniks apciemojis vietu, kur savulaik uz soliņa filmēts “Forests Gamps” (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/laurisreiniks/

​Pašmāju mūziķis un aktieris Lauris Reiniks, kurš šā gada jūlijā nosvinēja savu 40. dzimšanas dienu, ceļojot pa ASV, piestājis arī Džordžijas štata pilsētā Savannā, kur uzņemtas ainas uz soliņa filmā “Forests Gamps”.

“Reiz te uz soliņa sēdēja Forests Gamps, tagad es te pastāvēšu ar izstieptu roku. Oriģinālāku horeogrāfiju bez soliņa bija grūti izdomāt. Jā, un, ja interesē redzēt ko vairāk no šīs pilsētas, kur jau sen vēlējos kaut reizi pabūt, ejiet uz maniem storijiem un noskatieties!” raksta slavenība zem uzņemtā foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Kā zināms, nu jau ikoniskā filma ar aktieri Tomu Henksu galvenajā lomā nāca klajā 1994. gadā, un to augstu vērtē gan skatītāji, gan kino kritiķi. 

Kā jau ziņots, noslēdzot vasaras sezonu, mūziķis un aktieris Lauris Reiniks skatītāju un klausītāju vērtējumam nodeva video versiju šīs vasaras populārajai dziesmai “Izvēdināt galvu”. Tas ir komisks stāsts ar kriminālfilmas elementiem par cilvēku, kurš ir pārdedzis un pārstrādājies savā darbā. 

Klipa režisore ir pieredzes bagātā Aija Strazdiņa, ar kuru Reiniks sadarbojas jau gadiem.  Galvenais operators - Ivo Skanstiņš, bet video klipa scenārija autors un producents ir pats Lauris Reiniks.

“Izvēdināt galvu” videoklips ir tapis ciešā sadarbībā ar Latvijas Ieslodzījuma vietu pārvaldi, kura izrādīja lielu pretimnākšanu un atsaucību. Lielākā daļa dziesmas videoklipa tika filmēta divās ieslodzījuma vietās. Nu jau slēgtajā Brasas cietumā Rīgā un joprojām aktīvajā Olaines cietumā. 

Video: “Izvēdināt galvu” 

“Šī bija ārkārtīgi interesanta pieredze un aizraujošs piedzīvojums, ko es nekad neaizmirsīšu. Par to es esmu pateicīgs IeVP, bez kuru piekrišanas un progresīvās domāšanas mans stāsts paliktu tikai uz papīra,” stāsta Lauris, piebilstot, ka stāsts pašā būtībā nav par cietumu, bet ir par cilvēku.

“Tas ir kā atgādinājums visiem, ka visus pasaules darbus tu neizdarīsi un visu pasaules naudu nenopelnīsi. Un tas nav vajadzīgs, ja tu gribi dzīvot veselīgu un pilnvērtīgu dzīvi.  Izdedzis, pārguris un sašļucis cilvēks nav vajadzīgs nevienam. Ir jāatrod laiks sev un jāspēj laikā apstāties vai iepauzēt. Jeb, kā dziesmā skan, “viss, čau, manis te vairs nav! Man vajag izvēdināt galvu”," - videoklipa un dziesmas ideju skaidro Reiniks.

Foto: Brasas cietumā top Laura Reinika jaunais mūzikas video.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu