Markus Riva skolas laikā ticis saukāts par "bebra kungu" un apcelts apaļīgā auguma dēļ

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis un dīdžejs Markus Riva LTV raidījuma "Klase" rubrikā "Pēcstundas" atklāja, ar kādiem izaicinājumiem viņam nācies saskarties skolas laikā. Kā izrādās, mūziķis cietis no klasesbiedru apcelšanas. 

Kā atklāj mūziķis, viņš pievērsies mūzikas rakstīšanai jau 12 gadu vecumā, jo cietis no pārdzīvojumiem skolā. "Man nebija daudz draugu apkārt, ar kuriem parunāties, tāpēc tās emocijas varēja ielikt dziesmās," stāsta mūziķis.

Viņš turpina: "Es mācījos sarežģītā skolā, jo mums klasē bija tikai viena meitene, un puiši, man šķiet, vairāk ir tādi, kas mēdz apcelt un iekaustīt. Tās bija emocijas, ar kurām es saskāros, un labi, ka bija tā mūzika, jo tad es varēju tajā izpausties un patverties, un, ja neviens negribēja runāties, tad pats varēju parunāties ar mūziku."

Vaicājot, par ko mūziķi apcēla, viņš atklāj: "Mani apcēla par to, ka man sakodiens bija ne tāds,

man bija zaķa zobi.

16 gados es nopelnīju naudu un ieliku breketes. (..) Es biju arī ļoti apaļīgs. Pēc kāda laika, kad es paaugos, es biju ļoti tievs, mani saukāja par skeletu un par bebru. Tajā laikā bija viena zobu pastas reklāma, kurā bija sauklis: "Ahoi, bebra kungs!" No rīta, atnākot uz skolu, man teica: "Ahoi, bebra kungs!" Un tad uzreiz visa tā diena šķiet tāda pelēka un negribas iet uz skolu."

Uz augšu