Kristīne Virsnīte atklāj, kā jūtas, sasniedzot 37 gadu vecumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/kristine_virsnite/

​TV personība un blogere Kristīne Virsnīte šoruden nosvinēja savu 37. dzimšanas dienu. Lai gan 40. dzimšanas diena kļūst arvien tuvāka, pagaidām viņa nebēdā par zūdošo jaunību.

“Mana dzimšanas diena! Zināt, kas ir labākais šajā vecumā? Vairs nav tā ārprātīgā maksimālisma, kad gribas visu sacirst melnā un baltā, kad šķiet, ka jānoliekas garšļaukus Brīvības ielai pa vidu, lai kaut ko panāktu, kad šķiet jānoģērbjas plikai, lai mani sadzirdētu.

Ir tāds foršs briedums, kurā pieņemt sev vēlamus lēmumus, taču ir vēl riktīga jaunības sajūta, jo sievietes pēc 35 nav tantes, ja vien pašas sevi par tādām nepadara.

Ir tik labi just, ka nav vienas patiesības un, ja cilvēki izvēlas domāt un dzīvot atšķirīgi no manis, tā drīkst būt. Vai man tuvojas pusmūža krīze? Jo vajadzētu taču, vēl daži gadi un būs 40. Es nezinu. Zinu tikai to, ka vecumam ir nozīme tad, ja ieciklējamies uz to un tajā saskatām trūkumus. Ja mums šķiet, ka esam veci un vairs neko nevaram, mums ir taisnība, taču mums ir taisnība arī tad, ja jūtam, ka jaunība spēcina un mēs varam. Es iekāpju savas dzīves 37. gadā, maniem vecākiem noteikti tas šķiet kosmoss - viņu jaunākajam bērnam 37! Šis gads mani nesīs uz tālām pasaules malām, es to nojaušu pavisam skaidri un ļauju tam notikt, lai piedzīvotu sevis slīpēšanu līdz mirdzumam!” tā Virsnīte.

“Tu esi skaista, talantīga un iedvesmojoša! Lai izdodas iecerētais jaunajā dzīves gadā,” viņu sveic radio personība un dziedātāja Marta Grigale.

“Lai Jaunais dzīves gads ir dāsns, foršā. Lai dāvā daudz siltu emociju, neaizmirstamu notikumu un spilgtu iespaidu,” tā modes eksperte Maija Silova.

“Tik skaista Tu! Paldies, ka iedvesmo!!! Lai super fantastisks Tavs Jaunais gads!!” raksta TV personība Anna Rozīte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu