Edavārdi piedāvā jaunu singlu un video "Tev sanāks"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Edavārdi
Edavārdi Foto: publicitātes

Pēc aktīvas un aizņemtas vasaras reperis Edavārdi piedāvā jaunu singlu un video "Tev sanāks".

"Atšķirībā no populāriem skaņdarbiem, kas ir domāti visiem un nevienam, šī dziesma ir tiešs veltījums cilvēkiem, kuri sevi uzskata par īpašiem," teikts repera preses paziņojumā.

Uz doto brīdi Edavārdi turpina aktīvi rakstīt savā istabā jaunus skaņdarbus, kuri, kā plānots, nākamā gada laikā izaugs par albumu. Līdz tam reperis gan neplāno klusēt un šogad ir gatavs izdot vēl pāris singlus.

“Tikai nepārproti – tev viss sanāks. Es jau kādu laiku gribēju izdot dziesmu ar šādu tematiku. Lasot, klausoties un skatoties daudz dažādu materiālu, kuru mērķis ir motivēt un iedvesmot, es sapratu, ka frāze “tu vari sasniegt visu, ko vēlies” ir ļoti vispārīga un reti kad palīdz. Manuprāt, patiess darbs ar sevi un dzīves problēmām sākas ar samierināšanos, ka mēs neesam nemaz tik īpaši uz citu cilvēku fona,” par jauno singlu izsakās autors.

Noskaties!

“Tev sanāks” mūzikas autors ir Jānis Kalvāns, kas arī ir dziesmā ir iespēlējis akustisko ģitāru. Otro akustisko un elektrisko ģitāru ierakstīja Mārtiņš Vilnītis, bungas iespēlēja Aturs Cukanovs un mutes blūmīzeri Jāzeps Podnieks.

Video autori ir Renarts Kirejevs un Dāvis Gauja. Klips ir filmēts “Dynamic records” studijā, kurā tika ierakstīti visi mūzikas instrumenti. Vokālu ierakstīja rolands če studijā “Marts”, par skaņas apstrādi parūpējās Dirty Deal Audio.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu