"Kaut kas jāmaina..." Linda Mūrniece atklāj intīmas detaļas par attiecībām ar pretējo dzimumu (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos regulāri dalās ar dažādiem savas dzīves pārdzīvojumiem. Jaunākajā ierakstā viņa atklāj, cik patiesībā reti ļauj, lai par viņu parūpējas kāds cits.

"Ielēju sev glāzē vīnu, ērti atlaidos krēslā un tikai tad pamanīju viņa pastiepto roku un apjukušo skatienu. Es atkal paspēju pirmā, nepagaidot, kad par mani parūpēsies," ierakstu vietnē "Facebook" iesāk Mūrniece.

Viņa turpina: "Pirms tam es benzīntankā izlēcu no mašīnas un aiznesos nopirkt sev kafiju. Lai gan no rīta viņš bija pajautājis, vai uztaisīt man kafiju ceļam. Tad atbildēju - tu nepratīsi, es pati. Somu uz n-to stāvu uzstiepu pati, argumentējot, ka “meiteņu soma” un vīriešiem nepiestāv tādu nest.

Mēteli atļāvu palīdzēt novilkt. Tomēr vakariņām galdu rezervēt aizskrēju pati.

Mēģinājumu pasargāt mani no lietus, paturot virs galvas lietussargu, noraidīju, paziņojot, ka man nepatīk lietussargi..."

Viņa ierakstu noslēgusi ar jautājumu sev un savām sekotājām: "Laikam kaut kas jāmaina, vai ne?"

Mūrniece no vairākām sievietēm saņēmusi uzmundrinošus vārdus, kā arī ieteikumus, kuros teikts, ka viņai biežāk jāļauj, lai kāds par viņu parūpējās. 

Tāpat netrūka sieviešu, kuras uzņēmējā saskatījušas sevi. 

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu