Melnā feja Malefisenta uzveic Džokeru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Pasaku filmas "Maleficent" ("Melnā feja Malefisenta") turpinājums "Maleficent: Mistress of Evil" ("Melnā feja Malefisent. Tumsas valdniece") iekarojis Ziemeļamerikas kinoteātru topu, ziņo "collider.com".

Filma pirmajā nedēļā iekasējusi 36 miljonus dolāru, tādējādi nostumjot no 1. vietas filmu studijas "Warner Bros." jauno filmu "Džokers" ("Joker"), kurā sociopāta, masu slepkavas un šizofrēniķa Džokera lomā iejuties lieliskais aktieris Hoakins Fīnikss (Joaquin Raphael Phoenix, 44). Džokeram šonedēļ 29,2 miljoni.

Atgādinām, ka «Maleficent» sižets ir balstīts pasakā par apburto princesi. Kinolentē galvenā varone ir ļaunā feja (Andželīna Džolija), kuras lāsts liek princesei ieslīgt mūžīgā miegā pēc savainošanās ar vārpstiņu. Jaunās filmas notikumi aizsākas vairākus gadus pēc tam, kad Malefisenta bija uzlikusi lāstu princesei Aurorai. Viņu abu sarežģītās attiecības risinās uz jaunu draudu fona, un ir jāmeklē sabiedrotie, lai aizsargātu karaļvalsti no ienaidniekiem.

Filmas reklāmas rullītis.

2009. gada filmas "Zombieland" turpinājums "Zombieland 2" startē 3. vietā ar 26,7 miljoniem. Filmā galvenajās lomās redzami Vudijs Harelsons, Džese Eizenbergs un Emma Stouna.

Filmas reklāmas rullītis.

4. vietā šonedēļ jaunums - filma "Adamsu ģimene" (The Addams Family), kas iekasējusi 16 miljonus.

Foto: Filmas "Adamsu ģimene" pirmizrāde ASV.

Top5 noslēdz Vils Smits galvenajā lomā režisora Anga Lī jaunajā asa sižeta filmā "Gemini Man" ("Dvīnis"), kurā Smita atveidotais bijušais pasūtījuma slepkava satiekas aci pret aci ar savu jauneklīgo klonu.

Noskaties filmas rullīti.

"Universal Pictures" animācijas filma "Abominable" (Jetijs), kas tapusi sadarbībā ar Ķīnas kompāniju "Pearl Studio", numur 6.

7. vietā populārā seriāla turpinājums - filma "Dauntonas abatija" (Downton Abbey). Nedēļas griezumā iekasēti 3 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu