Paula mazmeita atklāj neglaimojošus faktus par "Jaunā viļņa" aizkulisēm (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Maestro Raimonda Paula mazmeita, topošā kino producente Monika Ivonne jeb Monika Pedersena intervijā žurnālam "Santa" atminējās laiku Latvijā un īpaši vasaras Jūrmalā, kad risinājās konkurss "Jaunais vilnis". Tomēr jauniete atklājusi ne visai glaimojošus faktus par konkursa aizkulisēm. 

Vaicājot, vai Monikai kādreiz nācies izteikti justies kā "Raimonda Paula mazmeitai", viņa atklāj: ""Jaunajā vilnī" parasti bija jocīgi. Man patika dzīvoties aizkulisēs, runāt ar ārzemju māksliniekiem. Bet gadījās cilvēki, kas rupji norādīja, ka tur nedrīkst ienākt. Uzzinājuši, kas esmu, uzreiz kļuva saldi pieglaimīgi. Teicu – o, nē, visu labu! Viņi tiešām domāja, ka būšu tik stulba un tādu divkosību akceptēšu?"

Viņa turpina: "Viņus taču interesē tikai tie, kuri kaut kas ir…

Visi citi viņiem ir nulles.

Bet man ir tā – ja neesi foršs cilvēks, tad man vienalga, ka tavs tēvs ir de Niro."

"Holivudā par kādu nodomāju: fui, tas nu gan bija riebīgs, bet citi paskaidro – viņš ir no svarīgas ģimenes, onkulis ir tāda un tāda slavenība… Vienalga! Nemainīšu tāpēc savus pieklājības kritērijus. Protams, saskarsmē būšu pozitīva, jo tā vajag. Tikai centīšos viņu otrreiz vairs nesatikt," skaidro Monika. 

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Santa".

Foto: "Jaunais vilnis" pēdējo reizi Jūrmalā 2014. gadā

Atgādinām, ka "Jaunais vilnis" ir starptautisks populārās mūzikas dziesmu konkurss, kas no 2002. gada norisinājās Jūrmalā, no 2014. gada – Sočos.

Latvijas dziedātāji konkursā ir uzvarējuši divas reizes. Pirmo reizi 2004. gadā, kad uzvaras laurus plūca grupa "Cosmos", otro – 2005. gadā, kad starptautiskajā konkursā uzvarēja dziedātājs Intars Busulis.

Šā gada vasarā kādā intervijā "Jaunā viļņa" ģenerālproducents Igors Krutojs publiski paziņoja, ka "konkurss vairs neatgriezīsies Jūrmalā, tas vienmēr būs Sočos".

Krutojs iepriekš bija publiski paudis viedokli, ka dziedātāja Laima Vaikule esot "viltīga", norādot, ka viņš ar Vaikuli nevēlas uzturēt kontaktus. Tas saistīts ar to, ka laikā, kad notikušas pārrunas par "Jaunā viļņa" atgriešanos Jūrmalā, Vaikule sākusi rīkot savu festivālu.

"Es daudzus gadus uzstājos "Jaunajā vilnī”, un man ļoti patika šis konkurss. Es vēlos, lai tas atgrieztos. Es nesaprotu, kāpēc nevar būt divi festivāli, mums tie Jūrmalā notiek visu vasaru," kādā intervijā izteikusies Vaikule.

Dziedātāja piebilst, ka "Laima Rendezvous Jūrmala” ir festivāls, bet "Jaunais vilnis” konkurss, tāpēc viņi savā starpā nekonkurē.

Žurnālistiem viņa atzīmējusi, ka ļoti mīl Igoru Krutoju un viņa konkurss Jūrmalā būtu tieši vietā, jo tur ir krieviski runājoša auditorija.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu