Arī puiši raud (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET sāk jaunu raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz grupas "Carnival Youth" dalībnieki, dvīņubrāļi Edgars un Emīls Kauperi apsprieda visas albuma "Good Luck" dziesmas citu pēc citas, atklājot par tām interesantus faktus. 

Mūziķi stāsta, ka albums "Good luck" tika ierakstīts "betona džungļos" Sanpaulu, Brazīlijā, tomēr viņu ekspektācijas par ieraksta vietu bijušas citādākas. "Tā bija viena no karstākajām vasarām Latvijā, un tur bija ziema. Mēs aizbraucām šortiņos un gaidījām, ka tur būs palmas un studija pludmalē. Patiesībā - tur ir diezgan bīstami," stāsta dvīņubrāļi. 

Albuma nosaukumam ir daudzpusīga nozīme. ""Good Luck" ir saistīts ar ieraksta procesu, jo ar mums kopā ieraksta procesā bija arī producents Gatis Zaķis, kurš pēc katra teika mums teica: "Džeki, jūs varat labāk! Good luck!" Mēs to piefiksējām, un kopš tās reizes mums citu variantu nebija. Mums šķita tas gan labs un daudznozīmīgs, gan ironisks," skaidro puiši, uzsverot, ka šā gada vasarā iznākusī plate ir līdz šim ironiskākais veikums.  

Grupas "Carnival Youth" sastāvā ir Edgars (ģitāra, vokāls) un Emīls (bungas, vokāls) Kauperi un Roberts Vanags (taustiņinstrumenti, vokāls).

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Gints Bāliņš, Viktors Devjatovs, un Krista Garanča. 

Foto: #SIF_MAF2019
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu