Paziņots modeļa "Zombie Boy" patiesais nāves cēlonis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP

Pērnā gada augustā tapa zināms, ka pāragri miris kanādiešu modelis, mūziķis un aktieris Riks Dženests jeb "Zombie Boy”, plašāk pazīstams ar savu dalību dziedātājas Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) mūzikas videoklipā “Born This Way”. Kā tagad noskaidrojies, viņš tomēr nav izdarījis pašnāvību.

Kanādas atbildīgie dienesti medijiem paziņojuši, ka Riks guva nāvējošu galvas traumu, nokrītot no savas mājas trešā stāva balkona.

Tā kā viņš iepriekš bija meklējis medicīnisko palīdzību garīgu problēmu dēļ, incidents tika uzskatīts par Dženesta apzinātu rīcību, taču jauni pierādījumi liecina, ka tas tā nav.

Nāves brīdī Dženests bija “stipri apreibinājies” ar alkoholu un marihuānu.

Kā ziņoja vīrieša ģimene un draugi, pēdējās nedēļas modelis bija laimīgs, gatavojās precēties un bija iesaistījies vairākos mākslinieciskos projektos .

Kamerās, kas atradās ēkas iekšienē, redzams, ka Dženests dodas uz balkonu un ieliek mutē cigareti. Viņa tuvinieki norādīja, ka viņš smēķējot dažreiz mēdza sēdēt uz balkona margām.

Izmeklētāja vēsta, ka viņš ir nokritis no balkona, lai gan notikumam nav aculiecinieku.

“Ņemot vērā šo ieradumu un viņa ļoti spēcīgo apreibinošo stāvokli, ir ticams, ka Dženesta kungs nejauši nokrita no balkona,” rakstīja izmeklētāja, skaidrojot, ka viņa nāve ir bijis “traģisks nelaimes gadījums”.

Dženests bija plaši pazīstams tieši sava tetovētā ķermeņa dēļ. Tāpat vīrietim bija muzikāla sadarbība ar populāriem mūziķiem. Modelis ieguva savu pirmo tetovējumu, kad viņam bija 16 gadi, un līdz laikam, kad viņam apritēja 19 gadi, tinte bija pārklājusi visu vīrieša ķermeni. Dženests ir piedalījies vairākās augstas klases zīmolu modes skatēs un pozējis pasaulē pazīstamiem žurnāliem.

Foto: Tetovētais modelis "Zombie Boy"

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu