“Dziļi Violets” ieskandina romantisko komēdiju “Jaungada taksometrs 2” ar dziesmu “Plkst. 0:00”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Mēnesi pirms režisora Māra Martinsona romantiskās komēdijas “Jaungada taksometrs 2” pirmizrādes ir nākusi klajā filmas otrās daļas ievaddziesma “Plkst. 0:00”, ko izpilda grupa “Dziļi violets”. Grupas solists Nauris Brikmanis filmā spēlē arī Andreja (Laura Reinika) drauga, kaimiņa inspektora Garšiņa lomu, kas filmas pirmajā daļā izdzīvoja pikantus Vecgada vakara mirkļus, bet kā klāsies inspektoram filmas otrajā daļā, skaties no 6. decembra kinoteātros visa Latvijā!

Režisors Māris Martinsons ar Nauri Brikmani iepazinās, strādājot pie romantiskās komēdijas “Jaungada taksometrs”. Naurim tā bija debija kino pasaulē. Filmas otrajā daļā abu sadarbība izvērtusies arī muzikāli, par kuru vēsta režisors: “Mani ļoti patīk filmu veidošanā sadarboties ar dažādiem mūziķiem, piemērojot katram darbam atbilstoša žanra mūziku un izpildījumu. Īpaši, ja ir tāda filma kā “Jaungada taksometrs 2”. Filmā skanēs daudz oriģinālu skaņdarbu, to vidū arī jaundarbi. Un šobrīd atklājam pašu pirmo - grupas “Dziļi violets” Jaungada dziesmu “Plkst. 0:00”, kurā solists ir Nauris Brikmanis. Piebildīšu, arī izcils aktieris.”

Aktieris un grupas solists Nauris Brikmanis stāsta par jauno skaņdarbu: “Dziesma ir rakstīta, lai ienestu katra cilvēka sirdī svētku noskaņu un sajūtu. Grupai jau sen bija plānojusi uzrakstīt Vecgada skaņdarbu. Tagad to mēs esam paveikuši kopā ar režisoru Māri Martinsonu, kas mums palīdzēja sarakstīt dziesmas vārdus, jo piedziedājums mums jau bija tapis. Skaņdarbs ir par mīlestību, kura katram var būt sava, tam noteikti nav jābūt otram cilvēkam, kuru tu gaidi, tas var būt jebkas pēc kā ilgojies Jaunajā gadā. Jo gadu mija ir pāreja, lai apņemtos jaunas apņemšanās. Dziesmas piedziedājums, kuru sacerēju, vēsta, ko darīsim rīt? Tas ir un paliek atvērtais jautājums, kā pēc tik grandioziem svētkiem, kad savās dzīvēs liekam atskaites punktu, mēs uzņemsimies atbildību par savu dzīvi, lai tā būtu piepildīta.”

Dziesmas “Plkst. 0:00" vārdu autori Nauris Brikmanis un Māris Martinsons. Mūzikas autors - Nauris Brikmanis. Video režisors – Māris Martinsons, kurš stāsta par dziesmas video filmēšanu: “Ziemassvētku noskaņas meklējumi nebija vienkārši. Tikai pirms dažām dienām filmējām universālveikalā Stockmann, jo tā ir viena no retajām vietām Rīgā, kur jau valda svētku noskaņa un plašais un bagātīgais tirdziņš vēsta par skaisto svētku tuvošanos. Tas lieliski papildina dziesmas vēstījumu vizuāli. Mums tā bija iespēja nofilmēt ne tikai filmai "Jaungada taksometrs 2” svarīgos kadrus ar aktieriem Zani Dombrovsku un Andri Buli, bet arī ievaddziesmas videoklipam.”

“Jaungada taksometrs 2” galvenajās lomās - Lauris Reiniks, Anete Krasovska, Baiba Sipeniece - Gavare, Viesturs Krauze, Nauris Brikmanis, Andris Bulis, Zane Dombrovska, Ieva Florence – Vīksne, Māra Sleja, Anna Lieckalniņa un Kozmens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu